KALKANCA MAHALLESİ PAZAR YERİNE KAVUŞTU

KALKANCA MAHALLESİ PAZAR YERİNE KAVUŞTU
Başkan Tok, Kalkanca Mahallesinde İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürlüğünce tahsis edilen yeni pazaryerini ziyaret etti.

 

 Modern ve düzenli yapısıyla şehrin en çok tercih edilen yaşam alanlarından biri haline gelen Kalkanca Mahallesi İlkadım Belediyesi tarafından tahsis edilen yeni pazar yeri ilk gününde Başkan Tok’u ağırladı. Yeni Pazar yerinde Pazar esnafını ziyaret ederek Pazar esnafına ve vatandaşlara hayırlı olsun dileklerini ileten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, esnaf ve vatandaşların yoğun teveccühü ile karşılandı.

BAŞKANIMIZDAN ÇOK MEMNUNUZ

Semt pazarının ilk gününde pazara alışverişi yapmaya gelen vatandaşlar Başkan Tok’u karşılarında görünce mutlu olduklarını ifade ederlerken; “Yeni Pazar yerimiz çok güzel olmuş. Belediye Başkanımız Erdoğan Tok’a ve buraya emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz. Mahallemize halı sahalar, parklar, Pazar yeri ve birçok hizmeti getiren Başkanımızdan çok memnunuz.” ifadelerini kullandılar.

 “YENİ EKMEK KAPIMIZ HAYIRLI OLUR İNŞALLAH”

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ile sohbet etme şansı bulan pazarcı esnafı; “ Yeni ekmek kapımız hayırlı olur inşallah. Temiz bir Pazar yeri olmuş. Kalkanca Mahallemizin taleplerini karşılayabilecek büyük ve düzenli bir yer olmuş. Belediye Başkanımız Erdoğan Tok’a çok teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştular.

 “ESNAFIMIZA BEREKETLİ KAZANÇLAR DİLİYORUM”

Pazar esnafını tek tek tezgâhlarında ziyaret eden ve alış veriş yapan Başkan Tok; “Mahalle sakinlerimizin yoğun talebi doğrultusunda açtığımız Pazar yeri görüyoruz ki doğru bir adım olmuş. Semt Pazarımız esnafımıza ve mahalle sakinlerimize hayırlı olsun. Semt pazarlarını yoğun olarak kullanan bir toplumuz. Bu yüzden Mahalle sakinlerimizin rahatça alış veriş yapacağı güzel bir pazar yeri olmuş. Allah’ın izniyle esnafımızda memnun vatandaşlarımızda pazarımızdan memnun. Esnafımıza hayırlı ve bereketli kazançlar, vatandaşlarımıza da hayırlı alış verişler diliyorum.” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.