KALE EMİN ELLERDE

KALE EMİN ELLERDE
Kırmızı beyazlıların başarlı eldivenleri Furkan, Bekir, Orhan ve Erkut "kale bize emanet" mesajı vermeye devam ediyorlar.

 

 

PERFORMANSLARI GÖZ DOLDURDU 
Samsunspor'un kalecileri Kızılcahamam kampının 1. etabındaki öz verili çalışmalarıyla göz dolduraya devam ediyor. Dörk kalecininde fit durumda olması Kırmızı beyazlıların Samsunspor'un Kaleci antrenörü Nihat Köksal mutlu ediyor. Furkan Köse, Bekir Sevgi, Orhan ve Erkut Kızılcahamam kampında gerçekleşen antrenmanlardaki kurtarışları ve başarılı performanslarıyla yeni sezon öncesi Samsunspor'un kalesinin güvende olduğu mesajını herkese verdi.  

ÖZ VERİLİ ÇALIŞIYORLAR
Kalecilerin fit durumda olduğunu ve görev verilmesi halinde her dört kalecininde başarılı bir şekilde performans göstereceğini belirten Samsunspor'un Kaleci antrenörü Nihat Köksal,"1 .etap kampımızda yer alan Dört kalecimizinde öz verili çalışmaları bizleri mutlu ediyor. Özellikle genç filebekçilerimiz Orhan ve Erkut'un hırslı çalışmaları ve ağabeylerini örnek alarak forma kapma savaşında yer almaları yeni sezon öncesi bizlere umut veriyor" şeklinde knuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.