Kalan Son 30 puan !!!

Kalan Son 30 puan !!!

Maçın başında bulduğumuz erken golle ve küsmeyip maça  gelen, hiç susmayan taraftarıyla mükemmel başlamıştık aslında  Menemenspor maçına. Soner ve Yunus Emre nin yerine Talha ve Hüseyin tercihleri sanki farklı bir havaya sokmuştu Samsunspor u. Stad güzel hava daha da güzeldi. Maçın fişini erken çekmek isteyen Samsunspor İkinci gol için Menemenspor u abluka altına aldığı dakikalarda Menemenspor un ilk bulduğu kornerden gol çıkartması stadı buz kestirdi. Defansın uyuduğu bir anda Cissé sahne alıp, stadın rengini Samsunspor un forması gibi mora çevirdi. Bu golden sonra daha etkili bir oyun ortaya koyan Menemenspor kolay teslim olmayacağınında sinyalini verdi.
  Her korner %20 goldür gerçeği ile gollerin kornerlerden geldiği maçta dakikalar 34 ü gösterdiğinde yine bir korner atışından Osman ın kafa vuruşu ile tekrar öne geçtik. En azından ilk yarıyı bu şekilde tamamlayalım nefes alalım derken 45+3 de genç oyuncumuz Talha nın inanılmaz hatasından soyunma odasına 2-2 beraberlikle ve büyük moral bozukluğu ile girdik.
  İkinci yarıya ilk yarı aksayan, oyuna adaptasyon sorunu yaşayan Hüseyin in yerine Soner le başlayan Samsunspor, maçın başlama düdüğüyle gol bulmaya çalıştı. Fofana nın bireysel becerisiyle Menemenspor ceza sahasına girebilen Samsunspor da Tomane, Yasin, Hasan ve Tolcay ile birçok pozisyon ziyan oldu. 54. dakikada solbek Emre nin 5 futbolcumuzun arasından sıyrılıp golü atması bende maçın bittiği andı. Dakikalar 82 yi gösterdiğinde Ahmet kendisinin ikinci takımın dördüncü golünü atarak stadyumdaki Samsunspor taraftarına yavaş yavaş stadı boşaltmalarını skor tabelası aracılığı ile söylemiş oldu.
  Bu mağlubiyetle playoftaki rakiplerimize mutlu bir hafta hediye ettik. Ankaragücü 58 puanla göz kamaştırırken Samsunspor umuzun hiç haketmediği durumu kalpleri sızlatmaya devam ediyor. Fuat Çapa nın Ümraniye den sıfır puanla dönen öğrencilerinin, ilk defa kendi evinde hemde Erzurum deplasmanı öncesi mağlubiyetle tanışması Samsunspor u zor zamanların beklediği gerçeğini net bir şekilde ortaya çıkartıyor. Fuat hoca nın, oyuncuların bu ligi bilmemesi düşüncesine kesinlikle katılmıyorum. Başarısızlığa kulp aramaya gerek yok. Bu ligde her takımda maksimum 4-5 lokomotif futbolcu var, Samsunspor da ise  biraz daha fazla. Bu ligin en iyi en seçkin kadrosu senin elinde,ister kabul et ister etme hocam. Fofana, Yasin, Tomane, Hasan, Osman, Savi, Melih, Nurullah her hocanın ilk 11.'de banko yer bulacak futbolcular. Bence puan kayıplarını takım ruhu olamamakta, rakipleri iyi çalışamamakta arayın. Tünelin çıkışındaki ışık hazır görünüyorken Erzurum dan güzel bir sonuçla dönmeye bakın. Biz ne kadar kızsakta Samsunspor luyuz, bizim Samsunspor sevgimiz tartışmaya kapalı. Haydi Fuat hocam şimdi konuşma değil icraat zamanı.
  Hoşçakalın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Serdar Çelik Arşivi
SON YAZILAR