Necati Şahinkaya

Necati Şahinkaya

KAHRAMAN POLİSLER

Görev yaparken hayati tehlikesi olan mesleklerin başında polisler gelmektedir. 
Ülkemizde uzun zamanda bu zamana kadar devam eden terör belasını bitirmek için güvenlik güçlerimiz mücadelelini canı pahasına sürdürmekteler. Ülkemizin birlik ve bütünlüğü  için çok şehit verdik’vermeyede devam ediyoruz.
Gurur duyduğumuz kahraman Türk silahlı  kuvvetlerinin yanında polisimiz ‘halkımız Türk Milletinin kararlı dirinişi ile halkın rızası ile gelen hükümeti yıkmaya kalkışan darbecilere canı pahasına önlediler.
Silahlı kuvvetlerimizi ve emniyet güçlerimizle hepimiz gurur duymalıyız. Onlara dua edelim moral verelim.
Kahramanca görev yapan polislerin  meslek tanımını görevlerinin zor olduğunu yıllık izinin dışında bayram izinlerinin de olmadığı kamu düzenini sağlamak için  görev saati bittikten sonra da çalıştıkları izinleri dolmadan da gerektiğinde görevlere çağırabilen mesleklerin başında gelmektedir. Evde göreve giderken eşi ve  çocukları la helalleşen meslektir. Daha bilemediğim yazamadığım zorlukları göz önünde tutulduğunda onlar zam hak ediyorlar.
Polislerin nisan ayında olan polis haftasında birer maaş ikramiye  verilebilir E.K göstergeleri 3600 çıkarılmalı ‘Daha başka türlü zamlarda yapılabilir. İzinlerde dinlenilebilir için uygun yerlere sosyal tesisler olmalı. Emekli polislerin maşaları düşük onlarda faydalanmalı. Şehitlerimize rahmet ‘yaralılara şifa‘ Görev yapan polislerimizi Allah korusun güç ve kuvvet versin inşallah ilgililer Türkiye Büyük Millet Meclisine konuyu taşırlar. Yeni İçişleri bakanına başarılar dileriz.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Necati Şahinkaya Arşivi
SON YAZILAR