Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

KAFİRİN GÖRÜNTÜSÜ

Baba BUŞ 94 yaşında ölmüş. Darısı oğlunun ve peşinden gelenlerin başına. Şu resme iyi bakın, Bütün tıbbı imkanlara rağmen, değişen surat yapısı elbetteki kötü bir akibetin habercisi.

 

Yüzündeki ifade büyük bir pişmanlığın belirtisi. Ölüm ve CEHENNEMİN dehşetli korkusu çaresizligin en açık görüntüsü. O da bir zamanlar oğlunun görüntüsü gibi şık elbiseler içinde, mutlu görüntüler veriyordu. Müslümanları öldürmek için, planlar kuruyor, oyunlar düzenliyordu. Milyonlarca müslümanın kanına girmişti.

 

Oglu HAÇLI SEFERİ YAPIYORUZ dediği hava harekatlarında SİVİL mekanları hedef alarak CİNAYETLERİNE devam ettiler.İBRET ALMAK elbetteki AKIL işi. Buş ların Puştluga dönüşen içraatları haleflerince devam etmesi, OBAMA, TRAMP aklı evveli ile devam ederken, CİNAYETLERİ ,AFGANİSTAN-İRAK-İRAN-LİBYA-MISIR-AFRİKA-SURİYE ve PKK nın ülkemizdeki ihanetleri ile görülmektedir.

 

Bütün bu işlerin arka planında, bu günkü görüntüler ile, SİYONİZM in görüldüğüdür. Kitabımız Kur-anı Kerimde bir çok AYETLE bize tarif edilen, YAHUDİ nin HİLEKARLIĞI, FAİZ ve TEFECİLİK le elde ettiği maddi gücün insan ları nasil sömürdüğüdür.

Bu hali tarihte yaşamış olan, Babil, İspanya ve Almanya nın tarihsel tavırları. YAHUDİLERİN ülkelerinden sürülmeleri, Öldürülmeleri olarak kayda girmiştir.

 

1940 yıllarda Almanya ya hükmeden ADOLF HİTLER in “ Niye daha çok Yahudi öldürmedigim için, sonradan bana küfredeceksiniz “ sözü. Bugün gelinen nokta ve İSRAİL devleti ile, FİLİSTİN” deki 70 yıllık KATLİAM ve VAHŞETİN varlığıdır.

 

UYDURUK KİTAPLARINA istediklerini ilave ederek, kendilerini ÜSTÜN IRK olarak gösteren, bu zihniyetin, TÜM İNSANLIK DÜŞMANI OLDUĞU, Kendilerinden başka bütün milletleri GOYİM ismi takarak, Ha yvandan aşağı bir sınıflandırma ile tarif ettikleridir. SAROZ-MORDAK –JON ROCEFELLER * in ellerindeki PARASAL GÜÇ ile karıştırdıkları Dünya ülkelerinin , Bizdeki GEZİ olayları, şu andaki FRANSADA” da petrol ZAMMI bahana edilerek, SARI YELEKLİ ler diye isimlendirilen ANARŞİ hareketlerinin arka planında, YAHUDİ ve onun PARAYLA kiraladığı TERÖRİSTLERİ görmenin zorunlu olduğudur.

Yahudinin CAN DAMARI FAİZ” dir. ALLAH” ın HARAM kıldığı bu kirlilik YASAKLANMALI. Bu pislik üzerine Yahudi nin kurduğu hükümdarlık YIKILMALIDIR. Bugünkü tercihler İslam alemine Jakoben hükümetlerin zorunlu yolları olurken, Hükümetin ılımlı bir şekilde bu İLLETTEN milletimizi çıkarma gayretlerinin, TAKDİRİ gerekmektedir. Yüz yıllık bir baskı neticesi olarak, şu andaki Sermayenin hali, bir kısmını FIRSATÇI-ÇIKARCI-RANTÇI durumuna getirmişken, MİLLİ MENFAATLERİ DÜŞÜNEREK İCRA-İ FAALİYET İÇİNDE OLAN larıda KUTLAMAK GEREKİRKEN. Resimlerdeki Busların halinin aklı başında olanlara İBRET OLMASI lazımdır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR