KADROLU MİSAFİRLER!

KADROLU MİSAFİRLER!
Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın Amisos Kafe'de İş Adamlarına verdiği kahvaltıya sürekli aynı iş adamlarını davet etmesi, bunlar "Kadrolu Misafirler mi"yorumlarına neden oldu.

Her kahvaltıda aynı simaları davet eden Yusuf Ziya Yılmaz, başka kimseyi bulamadığından mı, yoksa bu kişilerin dışındaki iş adamlarının tamamı ile küs olduğundan mı aynı kişileri davet ettiği ise merak konusu oldu.

KÖRLERLE SAĞIRLAR MİSALİ!
Yusuf Ziya Yılmaz'ın verdiği her davete katılan iş adamı Recep Asal, Ulusoy Denizcilik Sorumlusu Tuncer Üçüncüoğlu, Ulusoy Sorumlu Müdürü Temel Uzel, eski Kuyumcular Odası Başkanı Tevfik Sönmez, İş adamı Fatih Temiz ve eski Yeşilkent Belediye Başkanı Mustafa Yılmaz'ın kadrolu misafirler haline geldiği şeklinde kamuoyunda konuşulmakta. 

BAŞKA İŞ ADAMI YOK MU?
Başkan Yılmaz'ın her kahvaltılı toplantısına aynı kişileri çağırıp, onlarla kahvaltı yapması şehirde "Başka İş Adamı yok mu?" sorusunu akla getirirken Yusuf Ziya Yılmaz'ın Belediye Başkanlığına başladığı günden bu güne dek iş çevresini ve muhafazakâr insanları sürekli kırıp döktüğünden etrafında başka insanların kalmadığı da iddialar arasında.

MUHAFAZAKAR İSİMLER YOK
Öte yandan Yusuf Ziya Yılmaz'ın toplantılarına çağrılan isimlerin Liberal Sosyal Demokrat kökenli kişilerin olduğu, muhafazakâr kimlikli kişilerle anlaşamadığı da fotoğraflardan çıkarılan başka bir sonuç olarak değerlendiriliyor. Sosyal Demokrat yapısıyla tanınan Yusuf Ziya Yılmaz'ın bu hareketinin onu yakından tanıyanlar için çok yadırganmadığı da ayrıca söyleniyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum