‘Kadrolarımız Çalışmalarını Büyük Bir Azimle Sürdürüyor’

‘Kadrolarımız Çalışmalarını Büyük Bir Azimle Sürdürüyor’
Var, her seçimin mühim olduğunu ancak bu seçimin çok daha mühim olduğun belirterek şunları söyledi...

 “Bu seçimlerde; “Yaşanabilir Bir Türkiye”, “Yeniden Büyük Türkiye” ve “Yeni Bir Dünya”nın kurulması bakımından, Saadet Partisi olarak en büyük başarıları elde etme sorumluluğumuz vardır. Bu sorumluluğumuzun bir gereği olarak Saadet Partisi olarak Büyük Birlik Partisi ile yapmış olduğumuz Milli İttifak’ın milletimizde oluşturduğu etkiyi en üst seviyeye taşımak için kadrolarımız çalışmalarını büyük bir azimle yürütmektedir.”

Milletvekili adayları ve her teşkilat mensubunun bir program dahilinde çalışmalarını yoğunlaştırdığını belirterek, “Heyecanımızı en üst noktaya taşımak, tüm kadrolarımıza yaşatmak ve seçim çalışmalarımızın zafer nişanesi olarak 26 Nisan 2015 Pazar 10.00’da Ankara ARENA Kapalı Spor Salonunda Aday Tanıtım Şöleni yapılacaktır. Milletvekili adaylarımızın ve seçim beyannamemizin takdim edileceği bu programa ilimizden en az 6 otobüsle iştirak edeceğiz” dedi.

İl Başkanı Av. Hasan Var programa Samsun’dan; Milletvekili adayları, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanları, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik Kolları il ve ilçe teşkilatları, Hanım Kolları il ve ilçe teşkilatları, Mahalle ve Köy temsilcileri, Sandık müşahitleri ve tüm partili gönüldaşların katılacağını belirtti.

 

 

  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.