KADRO TEMİZLİĞİ!

KADRO TEMİZLİĞİ!
Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararname ile Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı Bölge Müdürlükleri kapatılıyor.

Birçok kadro iptal ediliyor. Bilindiği üzere bu kadrolar eski Bakan Suat Kılıç döneminde doldurulmuştu.


BÖLGE MÜDÜRLÜKLERİ KAPATILIYOR
Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü Bölge Müdürlükleri kapatılacak.
Bölge Müdürlüklerinin kullanımında olan her türlü taşınır ile taşıt, araç, gereç ve malzeme, varsa her türlü borç ve alacaklar, yazılı ve elektronik ortamdaki her türlü kayıtlar ve diğer dökümanlar ile personeli Kredi ve Yurtlar İl Müdürlüklerine devredilecek.


GÖREVLERİ SONA ERİYOR
Düzenlemenin yürürlüğe girdiği tarihte, Gençlik ve Spor Bakanlığı Merkez Teşkilatı ile Spor Genel Müdürlüğü ve Yüksek Öğrenim ve Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü'nde Genel Müdür Yardımcısı, Müşavir, Teftiş Kurulu Başkanı, 1. Hukuk Müşaviri, Daire Başkanı, Bölge Müdürü ve Bölge Müdür Yardımcısı'nın görevleri sona erecek.

ARAŞTIRMACI KADROSU VERİLECEK
Gençlik Hizmetleri Spor İl ve İlçe Müdürü, Federasyon Genel Sekreteri, Yurt Müdürü ve Gençlik Merkezi Müdürü kadrolarında bulunanların görevleri hiçbir işleme gerek kalmaksızın sona erecek. Bu kadrolarda bulunanlar Araştırmacı kadrolarına halen bulundukları kadro dereceleriyle atanmış sayılacak.

KOMİSYON KURULACAK
"Gençlik Hizmetleri ve Spor il müdürlükleri ve ilçe müdürlükleri ile  müdürleri"ne yapılan atıflar, gençlik  faaliyetleri  için "Gençlik  müdürlükleri ve müdürleri"ne, spor  faaliyetleri  için "Spor müdürlükleri ve ilçe müdürlükleri  ile müdürleri"ne, "Kredi ve Yurtlar Kurumu bölge müdürlükleri ve müdürü"ne yapılan atıflar ise "Kredi  ve Yurtlar müdürlükleri ve müdürü"ne yapılmış sayılacak.

KREDİ VE YURTLAR KURUMU
 Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü bölge müdürlüklerinin devri sebebiyle  gerçekleştirilen, kapatma, devir, personel geçişi ve nakli, diğer geçiş işlemleri  ile kadro, demirbaş  devri ve benzeri  hususlar  kurulacak bir komisyon tarafından yerine getirilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum