Kadınlardan Fırat Kalkanı Harekatı'na destek

Kadınlardan Fırat Kalkanı Harekatı'na destek
Türk askerlerine ulaştırılmak üzere Gaziantep'in Oğuzeli İlçe Jandarma Komutanlığına, Karadeniz yöresine has yiyecekler ile yazdıkları mektupları gönderdi.

 

AK Parti 19 Mayıs İlçe Kadın Kolları üyeleri, Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında El Bab bölgesinde terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonlarda görev alan Türk askerlerine Karadeniz yöresine özgü yiyecekler gönderdi.

AK Parti 19 Mayıs İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Kalaycı, AA muhabirine, Gaziantep'in Oğuzeli İlçe Jandarma Komutanlığı yetkilileriyle görüşüp, El Bab'daki operasyonlarda görev alan askerlere yiyecek göndermek istediklerini söylediklerini anlattı.Hazırladıkları paketleri kargo ile Oğuzeli İlçe Jandarma Komutanlığına ulaştırdıklarını belirten Kalaycı, oradan da en kısa zamanda El Bab'a gönderileceğini söyledi.Türk askerinin vatanlarından, ailelerinden, sevdiklerinden uzakta mücadele verdiğine dikkati çeken Kalaycı, "Bizler evlerimizde her türlü yemeği yerken, onlar bizim için nöbet tutup canlarını ortaya koyuyor. Bu nedenle kadın kolları üyelerimiz, evlerinde Karadeniz yöresine özgü pasta, börek, lahana sarması gibi yiyecekler hazırladı. Bunları da selam ve dua ile askerlerimize göndermek istedik." dedi.Kalaycı, hazırladıkları paketlerin içine askerlere moral vermek amacıyla yazılan mektuplar da koyduklarını kaydetti.AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.