KADINLAR GÜNÜ SEMİNERİ

KADINLAR GÜNÜ SEMİNERİ
Büyük Anadolu Hastanesi'nden '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' semineri

 

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Samsun Büyük Hastaneleri tarafından sağlık semineri düzenlendi.

Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri KBB Uzmanı Doç. Dr. Erdal Seren tarafından, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla "Uyku Apnesi ve Horlama cerrahisi" konulu seminer düzenlendi. 

Sağlık konusunda bilgilendirmeye yönelik çok sayıda bayan katılımcının takip ettiği seminerde Uzman Doç. Dr. Erdal Seren "Uyku Apnesi ve Horlama cerrahisi" hakkında önemli bilgiler verirken, son yıllarda artış gösteren kadına yönelik uygulanan şiddetle mücadele konusunda da mesajlar verdi.

Uyku apnesinin uykuda nefes almanın durması durumuna dendiğini belirten Doç. Dr. Erdal Seren , "Şiddetli horlama ve gece yattığında hastada nefes durması olur. Bu nedenle hastada sabahları çok yorgun kalkma, dinç olmama, dikkat dağınıklıkları, unutkanlık ve mide problemleri meydana gelebilir. Özellikle burun, geniz ilgili problem olanlarda bu bölgelerde olan sorunları gidermek için ameliyat yapıyoruz. Yumuşak damak, küçük dil gibi bölgelerdeki sorunların giderilmesi için lazer tedavisi kullanıyoruz. Cerrahi yöntemle hastalar CPAP cihazına bağlı kalmadan geceleri rahat bir uyku çekebiliyor. Yaklaşık 3 ayda Türkiye’nin hemen her tarafından bir çok hastalarımız gelerek hastanemizde şifa buldu." dedi. 
8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne yönelik düzenlenen seminer hakkında bilgi veren Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri, Kurumsal İlişkiler ve İş Geliştirme Müdürü Fatih Esen "Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri sağlık alanında vermiş olduğu eğitici ve bilgilendirici seminerlerine devam ediyor. Programladığımız yerde ve zamanda halkımıza farklı sağlık konularında, alanında uzmanlaşmış doktorlarımız tarafından bilgiler veriliyor. Katılımcıların soruları cevaplanıyor. Seminer de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Kadınlara yönelik Ücretsiz Muayene + Mamografi ve Smear Testinden yararlanma hakkı verildi.

Her yıl olduğu gibi bugünde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bayanlara yönelik seminerimizi düzenlemiş olduk. Bu anlamda hayatımızda ve inancımızda çok müstesna bir yere sahip olan kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, sağlıklı, mutlu ve başarılı günler geçirmelerini diliyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.