KADIN MECLİSİ'NDEN ÖNEMLİ PROJELER

KADIN MECLİSİ'NDEN ÖNEMLİ PROJELER
Kadın Meclisi’nden önemli projeler

Kadınlara yönelik geliştirdiği sosyal ve kültürel projelerle dikkat çeken Canik Kent Konseyi Kadın Meclisi, bu kez girişimcilik, erken evlilik ve uyuşturucuya dikkat çekti.

Canik kent Konseyi Kadın Meclisi Başkan Münevver Uğurlu yönetiminde toplandı. Canik Kent Konseyi’nde yapılan toplantıda kadın girişimci sayısının artırılmasına dikkat çekildi. Erken evliliğin de masaya yatırıldığı toplantıda, yeni dönemde gençlik projeleri, uyuşturucu ve kötü alışkanlıklar ile Roman vatandaşların yaşadığı 200 Evler ve Yavuzselim Mahalleleri ile ilgili çalışmalar ele alındı.

TOPLUMA FAYDALI PROJELER

Toplantıya katılan Canik Kent Konseyi Genel Sekreteri Reşat Kılınçarslan, oldukça aktif olarak çalışan Kadın Meclisi’nin topluma faydalı projeler ürettiğini belirterek, kadınların sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda gelişimlerine yönelik yeni projeler geliştirme konusunda bu tür toplantıların önemine işaret etti.

HEDEF, KADIN GİRİŞİMCİ SAYISINI ARTIRMAK

Kadın Meclisi olarak amaçlarının, kadınlara yönelik farkındalık oluşturacak projeler üretmek olduğunu ifade eden Meclis Başkanı Münevver Uğurlu da, özellikle kadın girişimci sayısının artırılmasına yönelik projeler geliştirmeyi hedeflediklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.