Kadın Komisyonu Samsun Büro Memur-Sen’de

Kadın Komisyonu Samsun Büro Memur-Sen’de
Samsun Memur-Sen Kadın Komisyonu Başkanı Songül KIYAK ve Yönetim Kurulu üyeleri, Samsun Büro Memur-Sen Şube Başkanı Mustafa KARABİBER ve Yönetim Kuruluna Yeni hizmet binasında hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

 

Kıyak, Samsun Memur-Sen Kadın Komisyonu olarak Memur-Sen Ailesinin İçerisinde yer alıyoruz, Samsun Büro Memur-Sen’in Yeni Sendika hizmet Binasının Samsun Büro Memur-Sen’e ve Memur-Sen Ailesine Hayırlı olmasını, Hayırlı Hizmetler yapmayı nasip etmesini dileriz.  Büro Memur-Sen Yönetim Kurulu Başkanının ve Yönetim Kurulu üyelerinin Kadın Çalışanlar ile ilgili her türlü konuda yanımızda oldular,  Yıl İçerisinde yapılacak faaliyet ve projelerde bizlere verdikleri destekten dolayı Sahsım Ve Memur-Sen Kadın Komisyonu adına teşekkür ederim. Dedi.

Karabiber, Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek,  Samsun Büro Memur-sen olarak, Kadın Çalışanların İş hayatındaki yaşamları kolaylaştırma ve çalışma koşullarının iyileştirilmesi noktasında çalışmalarımıza devam ediyoruz.  Memur-Sen Kadın Komisyonu Başkanımız ve Yönetim Kurlunun Bu Konudaki hassasiyetlerinden ve Sendikamıza vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ederim. Bu zamanda kadar olduğu gibi bundan sonrada Kadın Komisyonlarımızın yaptıkları projeler ve sosyal faaliyetlerde yanlarında olacağımızı belirtir. Ziyaretinizden dolayı tekrar teşekkür ederim Dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.