KADIKÖY RESMEN FİNALLERDE

KADIKÖY RESMEN FİNALLERDE
U-19 Türkiye Şampiyonası 2.tur Amasya grubundaki final maçında Samsun Yolspor ile karşı karşıya gelen Kadıköyspor baştan sona üstün görtürdüğü mücadeleyi 4-1 kazanarak Türkiye finallerine gitmeye hak kazandı.

 

DEVRE BERABERE BİTTİ 
Samsun derbisi Kadıköyspor'un U-19 Türkiye Şampiyonası 2.tur Amasya grubundaki final maçında Kadıköyspor bir başka Samsun temsilcisi Yolspor ile karşı karşıya geldi. Kıyasıya mücadelelere sahne olan ve büyük heyecanın yaşandığı mücadelenin ilk yarısı 1-1 tamamlandı ve taraftarlar soyunma odasına eşitlikle girdi. Devre arası Kırmızı siyahlı futbolcular ve Teknik heyet soyunma odasına kenetlenerek ikinci yarıya bam başka bir performans sergiliyerek çıktı. 

MUHTEŞEM GERİ DÖNÜŞ
Karşılaşmanın ikinci devresine hızlı başlayan Kırmızı siyahlı Kadıköyspor özellikle maçın ikinci devresinde sergilediği muhteşem oyunla 90 dakika sonunda kritik müsabakayı 4-1 kazanarak adını Türkiye Finallerine yazdırdı. İlk yarıda penaltı golüyle geri düşen Kırmzıı siyahlılar'da turu getiren goller Oğuzhan, Volkan, Burak Satılmış ve Burak Öztürk kaydetti. Maç sonu galibiyetin tadını doyasıya yaşayan Kadıköyspor'da futbolcular ve teknik heyet soyunma odasında zafer pozu verdiler. NİYAZİ ÖNDAŞ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.