Kaçırılan kadın, esnafa sığındı

Kaçırılan kadın, esnafa sığındı
ADANA'da 25 günlük bebeği ile birlikte parkta oturan 28 yaşındaki E.S.'nin yanına yaklaşan 2 kişi, "Eşinin arkadaşlarıyız, seni ona götüreceğiz" diyerek zorla otomobile bindirdi.

Kırmızı ışıkta duran otomobilden atlayan genç kadın, bir işyerine sığınarak yardım istedi.
Merkez Seyhan İlçesi'nin Sakarya Mahallesi'nde oturan E.S., eşini işe gönderdikten sonra ev işlerini yaptı. Akşam saatlerinde hava almak isteyen genç kadın saat 16.30 sıralarında bebeğiyle birlikte parka çıktı. Barış Parkı'nda bankta oturan E.S.'nin yanına yaklaşan Emrah T. ile Süleyman E., "Yenge bizi eşin gönderdi. Onun arkadaşlarıyız, seni yanına götürmemizi istedi" diyerek otomobile davet etti. irddiaya göre gitmek istemeyen E.S.'yi kucağındaki bebeğiyle birlikte zorla otomobile bindiren 2 şüpheli, Barış Bulvarı'nı takip ederek, D- 400 Karayolu'na çıktı. Şüpheliler, kavşakta kırmızı ışık yanınca aracı durdurunca, bunu fırsat bilen E.S., bebeği ile araçtan inip koşmaya başladı. Yardım isteyerek koşan genç kadın, bir işyerine sığındı. Şüpheliler ise otomobille kaçtı.

E.S.'nin zorla kaçırılmak istendiğini anlatması üzerine işyeri çalışanları, genç kadına su verip sakinleştirdikten sonra durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri ve E.S.'nin eşi Yusuf S. geldi. Eşinin sıkı sıkı sarıldığı kızını kucağına alan Yusuf S., E.S.'ye olayı büyütmemesi gerektiğini söyleyip "Şikayetçi değiliz" diyerek eve götürmek istedi.

EŞİNİN BORCU NEDENİYLE KAÇIRMAK İSTEMİŞLER

Adam kaçırmanın büyük bir suç olduğunu söyleyen polisler, olayın aydınlatılması gerektiğini belirterek, genç kadının karakolda ifade vermesi gerektiğini hatırlattı. E.S. ile Yusuf S. Denizli Polis Merkezi'ne götürüldü. Polisin yaptığı araştırmada, E.S.'yi kaçırmaya çalışanlar ile eşi Yusuf S.'nin ticari ilişkisi olduğu anlaşıldı. Yusuf S.'nin borcu nedeniyle eşinin kaçırılmak istendiği öne sürüldü. Polis, E.S.'yi kaçırmaya çalışan Emrah T. ile Süleyman E.'yi telefonla arayıp karakola çağırdı. İki kişi ifade için Asayiş Şube Müdürlüğü'nün Gasp Büro Amirliği'ne götürüldü. (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.