KAÇAN BALIK BÜYÜK OLUR!

TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Yılport Samsunspor geçtiğimiz hafta İstanbul deplasmanında lider Sarıyer karşısında kazanabileceği maçı göz göre göre rakibe hediye etmesini ben hazmedebilmiş değilim. Siz hazmeder misiniz?

Teknik direktörümüz Taner Taşkın'ın bu maçta, bitiş düdüğüne dört dakika kala yaptığı değişikliklerle 10 kişi kalmış ve moral olarak çökmüş Sarıyer'e hediye etmesini bir türlü içime sindiremedim. Kazanılmış maçın kaybedilmesi kadar bana acı veren bir şey daha yoktur.

Sarıyer taraftarlarının maçın başlamasına üç saat kala, Sarıyer caddelerinde toplanarak yapmış oldukları bağırma çağırma ve Samsunspor adına "Neredesin delikanlı Samsunspor" diyerek gezmeleri korkularından ibaret olsa gerek. 90 dakika stadyumu dolduran Sarıyer taraftarlarının takımlarına yapmış oldukları tezaruhatlar Samsunspor'u kamçılamıştır.

Sezar'ın hakkı Sezar'a! Bu deplasmanda gerçekleri söylemem gerekirse bu zamana kadar oynadığı futbolun en hareketlisi ve en iyisini oynadığını söyleyebilirim. Bu maçta Samsun'un öz evladı Enes İslam'ın gösterdiği yüksek performansa da ayrıca hayran kaldım. 

Bir soru sormak isterim.. Hocam, bu zamana kadar bu futbolcu neden kulübede yedek soyundu ve neden bu futbolcudan istifa etmeyi düşünmediniz? Kanatta fırtınalar estiren Enes'in göz dolduran performasına şahit olduk. Zaten koskoca takımda tek milli olan da kendisidir. 

Kaybettiğimiz 2 puanı ileride fazlasıyla arayacağımızı düşünüyorum. Aramızdaki puan farkı liderle 4, Sakarya ile 2, bundan sonraki haftalarda Yılport Samsunspor'un ne kadar puan toplayacağı, ilk devreyi nasıl bitireceği konuşuluyor.

Sarıyer maçında kenar yönetimin yapmış olduğu oyuncu değişikliği hataları Yılport Samsunspor'un puan kaybına yol açmıştır. İçimde ukte olur söylemeden geçemeyeceğim; oyunun bitimine dört dakika kala, orta saha veya defansa takviye gerekirse hücum için bir oyuncu alınmasını anlamış değilim. Bu konuyu bana birisi çıkıp izah etmesini isterim.

Nitekim kaçan balık büyük olur. Önümüze bakacağız. Bu haftasonu bir Ankara takımıyla karşı karşıya geleceğiz; Hacettepe. Kendi sahasında kazanan bir ekip. Biz bu rakip karşısında kendi evimizde ve kendi taraftarımız önünde inşallah zorlanmayız ve inşallah bir diğer Ankara ekibi olan Keçiörengücü'yle oynanan karşılaşma gibi bir maç bizleri beklemez. 

Kısacası kendi evimizde kendi taraftarımı önünde kayıpsız kazanarak yolumuza devam etmek zorundayız. Bunun tedbirini almak bana göre Samsunspor Efsane Başkanı İsmail Uyanık'ın tayin etmesi gerektiğine inanıyorum.

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR