KABLO HIRSIZLIĞI

KABLO HIRSIZLIĞI
Elektrik kablosu hırsızlığına 1 tutuklama

SAMSUN'da 46 yaşındaki Uğur D.'ye ait inşaattan 890 metre uzunluğunda elektrik kablosu çaldıkları iddiasıyla polis tarafından gözaltına alınan 18 yaşındaki Berat M. tutuklandı,. 27 yaşındaki Ü.K. ise serbest bırakıldı.

Olay dün Canik İlçesi Belediye Evleri Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre 155'i arayan bir vatandaş, Doğupark'taki Müze Gemi Bandırma Vapuru'nun yanındaki tren raylarının bulunduğu alanda ellerinde bavul olan iki şüpheliyi ihbar etti. İhbarın ardından olay yerine giden polis, Ü.K. ile yanındaki Berat M.'yi durdurup arama yaptı. Yapılan aramada bavulun içinde 8 farklı rulo halinde 890 metre uzunluğunda elektrik kablosu ele geçti. Gözaltına alınan şüphelilerden Berat M., kabloları Uğur D.'ye ait inşaatın önünden aldığını itiraf etti. Diğer şüpheli ise kablodan haberi olmadığını bavulu taşımak için arkadaşına yardımcı olduğunu söyledi.

 Polisteki işlemleri tamamlanarak bugün adliyeye çıkarılan ve savcılık ifadelerinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen Berat M. nöbetçi mahkeme tarafıdan tutuklanarak cezaevine gönderilirken, diğer şüpheli ise serbest bırakıldı. DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.