JAPON DOKTORLAR MEDİCAL PARK’I ZİYARET ETTİ

JAPON DOKTORLAR MEDİCAL PARK’I ZİYARET ETTİ
Medical Park Samsun Hastanesi yöneticileri Japon meslektaşlarını ağırladı

OMÜ Beyin Cerrahisi Kliniğinden Prof. Dr. Cengiz Çokluk’un eşlik ettiği heyette Fukui Üniversitesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ken-ichiro Kıkuta, Prof. Dr. Ryuhei Kitai ve Prof. Dr. Hiroyuki Tada vardı. Medical Park Samsun Hastanesi’ni ve ek binasını gezen heyet Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hakan Özcan ve Başhekim Dr. Mustafa Şen’den hastane ve yatırımlar hakkında bilgi aldı.

Yrd. Doç. Dr. Hakan Özcan “Japonya’dan gelen meslektaşlarımıza yeni açılacak hastanelerimiz VM Medicalpark Samsun ve Liv Hospital Samsun Hastaneleri hakkında bilgi verdik ve yeni yatırımlarımızı anlattık. Yeni konsepte açılacak olan VM Medicalpark’ı gezdirme fırsatı yakaladık. Bölge için önemli bir sağlık üstüyüz. Yeni ek binamız ile birlikte bölgenin en büyük kapalı alanına sahip özel hastanesi olmanın yanında, konsept olarak ta değişiyoruz.”dedi.

Fukui Üniversitesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ken-ichiro Kıkuta “Medical Park Hastaneler Grubunun böyle büyük yatırımlar yapması, Türkiye’de yaşayanlar için çok güzel bir durum. Hastaneyi gezdiğimde görüyorum ki Teknolojiyi de yakından takip ediyorlar. Hastane içinde her şey düşünülmüş, hasta konforunu sağlamak için tüm ince ayrıntılar düşünülmüş. Yeni hastane ve ek binanın açılması ile daha büyük başarılara imza atacaklarına inanıyorum.”diye konuştu.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.