JANDARMA'NIN 177. YILINA ÖZEL İFTAR

JANDARMA'NIN 177. YILINA ÖZEL İFTAR
Jandarma Teşkilatının 177. kuruluş yıldönümü nedeniyle Samsun İl Jandarma Komutanlığı tarafından şehit aileleri, şehit yakınları ve gaziler adına iftar yemeği düzenlendi

İl Jandarma Komutanlığı bahçesinde düzenlenen iftar programına gelen şehit aileleri, şehit yakınları ile gazileri girişte jandarmaya ait atlı asker tim karşıladı. İftar yemeği öncesinde Jandarma Teşkilatı’nın kendi yaptığı çalışmalarını anlatan stantları gezen Vali İbrahim Şahin, İl Jandarma Komutanı Jandarma kıdemli Albay. Ercan Yaşin tarafından gelişen teknolojiler ve Jandarma Teşkilatı’nın ekipmanları hakkında bilgi aldı. 

İFTAR YEMEĞİNE BÜYÜK KATILIM  
Şehit aileleri, şehit yakınları ve gaziler adına düzenlenen iftar yemeğine Vali İbrahim Şahin, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Şükrü Eken ve Eşi, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanı  Albay Murat Özer Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Turan Çakır, Adalet Komisyon Başkanı Kemal Alver, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Mustafa Koçak, Vali Yardımcısı Faruk Necmi Kurt, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz ve Eşi, Mehmetçik Vakfı Samsun Temsilcisi Emekli Kurmay Albay İbrahim Yıldırım, Samsun Polis Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Derneği Başkanı Tevfik Sönmez, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, EMŞAV Samsun Şubesi Başkanı Bilal Erim, Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Bafra Şubesi Başkanı Saadet Var, Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Samsun Şubesi Başkanı Necati Yılmaz, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Samsun Şube Başkanı Ahmet Diril ve ilgili kamu kurumlarının müdürleri ve davetliler katıldı.
Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.