İZMİRİN KAVAKLARI DÖKÜLÜR YAPRAKLARI

 


Samsunspor artık son iki viraja girerek kazasız belasız bu sezonu ligde tutunarak tamamlamak istiyor. TFF 1. Liginin sonuna girilirken kırmızı şimşekler İzmir’de son tangoyu oynayacaklar. Sezon başından bu güne kadar hep küme düşme hattında bulunan Samsunspor sezonun sonuna yaklaşıldığı bugünlerde son iki maçtan alnının akıyla çıkarak kendisine yakışan bir yerde ligi tamamlamaya çalışıyorlar. Maçların TFF tarafından geçte olsa uyanılarak aynı saatte başlatılması Samsunspor için sevindirici olmuştur. Artık nefesler tutuldu , ligden düşecek iki takımı belirleyecek haftalara girildi...


 Mersinidmanyurdu takımından sonra düşecek iki takımında son iki maçta belli olması TFF 1. Liginde heyecanı doruk noktaya çıkarmıştır. Liglerin üstü de altı da cadı kazanı gibi kaynıyor. Şampiyon olacak takımlarla , küme düşecek takımları son hafta tayin edecek. Bu sezon gibi bir sezon daha yaşanmamış bu konuda. Bizim İzmir’de karşılaşacağımız sarı kırmızılı Göztepe’de moraller bozuk. Neden derseniz cezalı ve sakat futbolcularının çok oluşu. Gerçi bizde de sakatlar var ama onların yerini dolduracak futbolcularımız var. Samsunspora her zaman olduğu gibi İzmir  uğur getiriyor. Göztepe’yi İzmir’de mağlup ederek Samsun’a ligde kalmış bir takım olarak dönecekler. Allah’ın izniyle son maçımız formalite maçı olacak. Öyle hissediyorum arkadaşlar.


 Dönülmesi zor bir yoldayız. Bu yolu aşarak Samsunspor’un düzlüğe çıkmasını sağlayacağız. Bu takım kendi evinde Giresunspor’a karşı oynadığı futbolu İzmir’de tekrarlarsa sorun kendiliğinden ortadan kalkmış olacak. Senin adın Samsunspor. Armanla, formanla Türk futboluna damga vurmuş bir takımsın. Şöhretli futbolcuları kazandırarak isim yapmış bir takımsın. Senin mazin şan ve şerefle dolu. Her zaman her yerde zoru seven bir takımsın.Giresunspor maçından sonra gevşemeyen takımımız sanki lig yeni başlıyormuşçasına disiplinli ve azimli Göztepe maçına hazırlanıyorlar. 


Samsunspor yönetiminde ve Teknik Heyetinde son iki maç için sıkı yönetim ilan edilmiş durumda. Heyecan dorukta. Her şey büyük Samsunspor için. Şehirde sokaklar ve caddeler kırmızı beyaz bayraklarla donatılarak TFF 1.liginde kalmanın sevincini yaşayacaklar. Köşe yazımın sonuna gelirken bu takıma her zaman desteğini esirgemeyen yüce Samsun taraftarlarına İzmir’deki ve Samsun’daki maçlarında takımlarına büyük destek vererek büyük Samsunspor taraftarlıklarını ispat etmiş olacaklar. HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN...!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR