Ayşenur Öndaş

Ayşenur Öndaş

İzmir’de 3 Puan Samsunspor’un 

Yılport Samsunspor sezonun ilk maçında deplasmanda İzmir Temsilcisi Altay ile karşı karşıya geldi.
Yılport Samsunspor’da sakatlığı bulunan Hasan Kılıç ve Berk Taşkın ile Milli takımda olan Cihan Pehlivan ile Polat Yaldır bu maçta forma giyemeyen isimler oldu.
Samsunspor'un Altay karşısındaki ilk 11'i; Jakub Szumski, Zeki Yavru, Alim Öztürk, Yusuf Abdioğlu, Mücahit Albayrak, Osman Çelik, Celil Yüksel, Fernando Boldrin, Moryke Fofana, Kadeem Harris, Gaetan Laura.
Yılport Samsunspor’un Altay deplasmanındaki ilk golü Moryke Fofana ile Kaadem Harris İşbirliğiyle geldi.
Maçın 25. Dakikasında rakip savunmayı kontrolsüz yakalayan kırmızı beyazlılarda yıldız futbolcu Fofana Sol kanattan getirdiği topu Kalecinin önünden Harrise Alda at dedi.
Ceza sahası içerisinde topu önünde bulan Yılport Samsunspor’un yeni transferi Kaadem Harris düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve takımını 1-0 Öne geçiren golü kaydetti ve Şimşekler ilk devreyi bu skorla önde kapadı.
Mücadelenin İkinci yarısında sayısız gol fırsatları değerlendiremeyen Samsunspor aradığı istediği gülü zorda olsa 88. Dakikada buldu..
Oyuna 87 de dahil olan Samsunspor’un gol kralı Ahmet Sagat sahaya adım atmasının ardından 88. Dakikada attığı enfes golle takımına 2-0 öne geçirdi..
Ligin ilk maçına galibiyetle başlamak son derece önemliydi.. Samsunspor performans olarak beklentilerin altında kalsa da 90 dakika sonunda sahadan üç puanla ayrılmak herkesi tatmin etti…
Bu maçtan aldığımız galibiyet Eyüpspor karşısında moral ve motivasyonmız üst seviyede olacaktır.
Ancak rakibimiz Altay’ın transfer yasa olmasını ve kadroda yer alan bir çok futbolcunun alt yapıdan çıktığını vurgulayarak Eyüpspor karşılaşmasına en iyi şekilde hazırlanmalıyız..
Bir sonraki köşe yazında görüşmek dileğiyle sağlıcakla kalın..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşenur Öndaş Arşivi
SON YAZILAR