İZMİR SAMSUNSPOR'A UĞURLU GELİYOR

İZMİR SAMSUNSPOR'A UĞURLU GELİYOR
Samsunspor pazar günü Bornova Stadyumunda oynayacağı Göztepe maçına umutlu gidiyor..

KRİTİK MAÇLARI KAYBETMEDİK 
Kırmızı beyazlılar pazar günü ligdeki kaderinin belli olacağı mücadelede kritik Göztepe deplasmanına çıkacak. Bundan önce İzmir'de oynadığı müsabakalarda bir birinden başarılı sonuçlara imza atan Samsunspor İzmir Bornova stadyumunda oynadığı ilk karşılaşmada bu sezon Altınordu'yu 2-0 mağlup ederek deplasmanda kritik bir galibiyete imza atmıştı.

ALTINORDU'YU 2-0 İLE GEÇTİK 
Daha önce'de Göztepe ile deplasman karşılaşmalarında aldığı sonuçlarla dikkat çeken Samsunspor Sportoto Süper Lig'den düştüğü ilk sezon olan 2013-2014 sezonunda Sarı Kırmızı Ekibi son dakikalar'da Erdem Şen'in attığı golle 1-0 mağlup etmiş ve evine 3 puanla dönmeye başarmıştı.

KONE İÇİN ÖZEL MAÇ OLACAK 
İzmir'de bundan önceki sezonlar'da Karşıyaka, Altay, Altınordu, Bucaspor ve Göztepe ile karşı karşıya gelen Samsunspor rakipleri karşısında aldığı başarılı sonuçlarla hafta sonu Göztepe ile oynanılacak zorlu randevu öncesi umutlu. Özellikle devre arası Göztepe'den kiralık olarak Samsunspor'a gelen ve adeta küllerinden yeniden doğan Famouse Kone için ise bu karşılaşma ayrı bir önem taşıyacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.