İYİ SONUÇLA AYRILACAĞIMIZA İNANIYORUZ

İYİ SONUÇLA AYRILACAĞIMIZA İNANIYORUZ
Yılport Samsunspor genel menajeri Mustafa Aztopal, Akhisarspor maçından iyi sonuçla ayrılacaklarına inandığını söyledi.

Aztopal, her maç gibi Akhisarspor müsabakasının da önemli olduğuna işaret etti. Ligde üst üste iki deplasman maçına çıkacaklarını belirten Aztopal, "Her maçın ayrı bir hikayesi var. Oyuncular üzerinde çok fazla baskı oluşturmadan maçın önemini de bilerek hazırlıkları sürdürüyoruz. Başkanımız Yüksel Yıldırım, her maçın önemli olduğunu oyuncularımıza hatırlattı. Bizi Süper Lig'e taşıyacak sıralamada yerimizi almamız açısından önemli müsabakalardan bir tanesi sadece." dedi.

İYİ SONUÇLA AYRILACAĞIMIZA İNANIYORUZ

Aztopal, takımın maça çok iyi hazırlandığını dile getirerek, "Royal Hastanesi Bandırmaspor maçında oyunumuzun da skorla beraber gelişmiş olması, hepimizi moral olarak yukarıya taşıdı. Bu seviyeyi devam ettirdiğimiz ve üzerine koyup artırdığımız sürece daha iyi sonuçlar geleceğine inanıyoruz. Akhisarspor maçından da iyi sonuçla ayrılacağımıza inanıyoruz." ifadesini kullandı.

İYİ SONUÇLA AYRILACAĞIMIZA İNANIYORUZ

Öte yandan Samsunspor, 13 Şubat Cumartesi günü deplasmanda yapacağı Akhisarspor maçının hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri'nde sürdürdü. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetimindeki antrenmanda kırmızı-beyazlı futbolcular, pas ve taktik çalışması yaptı. Antonio Manuel Fernandes Mendes (Tomane) takımdan ayrı koşu yaparken, sakatlığı bulunan Ferhat Çulcuoğlu antrenmana katılmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.