İYİ NİYET YETMİYOR

İYİ NİYET YETMİYOR
"Bu hafta içinde eksik gördüğümüz bölgelerle ilgili mutlaka birkaç transfer yapacağız" Samsunpor'un teknik direktörü Osman Özköylü, "Bu hafta içinde eksik gördüğümüz bölgelerle ilgili mutlaka birkaç transfer yapacağız." dedi.

 

 

 BURHAN İYİ NİYETLİ AMA NİYET YETMİYOR 
Özköylü, yaptığı açıklamada, 2-0 mağlup oldukları Bandırmaspor karşısında iyi oynadıklarını ancak yine gol atamadıklarını söyledi. Defansta hatalar yaptıklarını ve maçı kaybettiklerini belirten Özköylü, "Özellikle sol kanada oyuncu ihtiyacımız var. Burhan Arman iyi niyetli ama iyi niyet yetmiyor. Bu hafta içinde eksik gördüğümüz bölgelerle ilgili mutlaka birkaç transfer yapacağız. Yeni transferlerle eksikleri giderip, daha kaliteli ve istekli maçlar ortaya koyacağız. Takım da yavaş yavaş toparlanacaktır." ifadesini kullandı.

BU LİG'DE HER MAÇ ZOR 
Hafta sonu deplasmanda Adana Demirspor ile karşılayacaklarını hatırlatan Özköylü, şunları kaydetti:"Bu ligde her maç zor. Özellikle Adana Demirspor deplasmanının ayrı bir zorluğu var. Rakibimiz ilk 6 için oynuyor, bizse ligde üst sıralara tırmanmak için mücadele ediyoruz. Her iki takım için de zorluk derecesi oldukça yüksek bir maç olacak ama Bandırmaspor maçındaki performansımızı golle sonuçlandırabilirsek Adana'dan iyi sonuçla dönebiliriz." 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.