İYİ Kİ DOĞDUN CEYDA

İYİ Kİ DOĞDUN CEYDA
Pozitif Şirketi YÖnetim Kurulu Başkanı Erkan Şahin, ailesi ve dostları ile birlikte kızı Ceyda Şahin'in doğum gününü kutladı.

"HAKLARINI ÖDEYEMEM"
Pozitif Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Şahin değerli kızı Ceyda Şahin'e Legend Otel'de süpriz doğum günü düzenledi. Erhan Şahin ve annesi Nilifüre Şahin'in düzenlediği doğum günü hoş sohbet eşliğinde geçti. Süpriz karşısında duygulanan Ceyda Şahin, " Ne söyleyeceğimi bilmiyorum. Babamı ve annemı Allah başımızdan eksik etmesin. Gerçekten bizim için çok şeye katlanıyor, her anne ve baba gibi. Onların hakkını bir ömür ödeyemem" dedi.

"ONLARIN HAYALLERİ İÇİN YAŞARSINIZ"
Pozitif Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Şahin ise şu şekilde konuştu: " Kızım 15 yaşına girdi. Şahane manzarası ve doğayla iç içe olan otelde kutlamak istedik. En değerlimize ömürümüz yettiğince süprizler yapıp sevindirmeye devam edeceğiz. Evlatlarınız olduğu zaman, onların hayalleri için yaşarsınız. Bu arada buraya katılarak bizleri mutlu eden dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Otel Müdürü Suat Soydan'a ve Metromed Medikal Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Uysal'a ayrıca teşekkür ederim"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.