“İYİ FUTBOL SEYİRCİYİ TRİBÜNE ÇEKİYOR”

“İYİ FUTBOL SEYİRCİYİ TRİBÜNE ÇEKİYOR”
Bakan Çağatay Kılıç, Samsunspor Başkanı İsmail Erkut Tutu ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti.

PTT 1. Lig’de mücadele eden Samsunspor’un durumu hakkında yöneticilerden bilgi alan Bakan Çağatay Kılıç, takımın iyi gittiğine işaret ederek, ''İyi bir başlangıç oldu inşallah öyle de devam eder'' dedi.

"GALİBİYET OLUNCA TARAFTAR MAÇLARI SEYRETMEK İSTİYOR"

Başkan İsmail Erkut Tutu’nun Samsun’da alınan e-bilet sayısının yüzde 50 oranında arttığı bilgisini kendisine verdiğini anlatan Bakan Çağatay Kılıç, söyle dedi: ''Galibiyetler olunca, başarı olunca taraftar maçlara daha çok ilgi gösteriyor, maçları seyretmek istiyor. Kötü oynayınca da maça gelmiyor. Bunu Süper Lig’de de görüyorsunuz. Beşiktaş mesela Ankara'ya geldi. Bir çok İstanbul'da sıkıntı yaşayan takımların aksine tribünleri Ankara’da doldurabiliyor. 70 bin kişilik Atatürk Olimpiyat Stadı’na 35 bin kişi gelince tribünler boş görünüyor. Ama İnönü'yle karşılaştırdığın zaman dolu demek ki yani.”

"ÖNÜMÜZDEKİ SEZONA YENİ STATTA BAŞLARIZ"

Bakan Çağatay Kılıç, Samsun Stadı’nın yapımının sürdüğünü hatırlatırken, ''Önümüzdeki sezona da yeni statta başlarız diye düşünüyoruz. Ümitler, hem yeni statta, hem de yeni ligde yani Süper Lig’de başlamak'' diye konuştu. Bakan Çağatay Kılıç, Samsunspor yönetimine, ''Takım havaya girmişken taraftara, ‘maçlara gelin biletinizi, kombinenizi alın, takıma destek verin” diyeceksin tavsiyesinde bulundu.

"UMARIM O HAVA ARTARAK DEVAM EDECEK"

Samsunspor Başkanı İsmail Erkut Tutu ise kulübün içinde bulunduğu mali sıkıntıların futbolcuların da katkısıyla aşıldığını belirtirken, “Sizin bizim yanımızda olmanız, arkamızda olmanız topluma da doğru yansıdı. Umarım o hava artarak devam edecek” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.