" İYİ BİR İVME YAKALADIK"

" İYİ BİR İVME YAKALADIK"
Samsunspor'un genç oyuncusu Alperen Pak PTT 1.Lig'in 8'nci haftasından oynanacak Alanyaspor maçında galibiyet için sahaya çıkacaklarını belirtti.

"İNANÇLIYIZ"
Kırmızı Beyazlıların başarılı oyuncusu Alperen Pak şu şekilde konuştu: " Ligde iyi bir ivme yakaladık. İnşallah bu çıkışı sezonun sonuna kadar sürdürüp Süper Lig'e yükseleceğiz. Bunları konuşmak için biraz erken fakat, inançlıyız. Oynadığımız 7 karşılaşmada, hiç mağlup olmadık. Bu bizi rehavete sokmuyor. Aksine iyi yolda olduğumuz için daha iyilerini başarmak için çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Önümüzde Alanyaspor müsabakası var. Bu maçtanda 3 puan almak için performansımızı ortaya koyacağız"

"BU TARAFTAR BU LİGİN EN İYİ TARAFTARI"
Kırmızı Beyazlı taraftarlar hakkında açıklamalarda bulunan Pak, " Bu taraftar bu ligin en iyi taraftarı. Süper Lig'i en çok hak eden taraftar. Gerçekten muhteşem bir taraftar desteği var. Yaptıkları koreografi şovu ise büyüleyiciydi. Oynayacağımız müsabakalarda taraftar desteği çok önemli. Taraftarımızın yaptıkları koreografi şovları ve destekleri oynadığımız müsabakalarda bizi evimizde oynadığımızın hatırlatıyor ve maçlardaki özgüvenimizi arttırıyor. Türkiye'de bir ilki başardılar. Bizi desteklemeye devam etsinler, sahada en iyi performansı ortaya koymak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz" dedi. Serkan KAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum