İYİ BAŞLADI DEVAMI GELECEK

İYİ BAŞLADI DEVAMI GELECEK
Yılport Samsunspor'a devre arası transfer döneminde katılan İbrahim Halil Çolak, görev aldığı süre boyunca ortaya koyduğu futboluyla taraftarlardan övgü topladı.

Kırmızı-beyazlılar ile 6 aylık sözleşmeye imza atan ve yaptığı açıklamada Samsunspor’a şampiyonluk için geldiğini söyleyen İbrahim Halil Çolak, süre aldığı toplam 51 dakikada olumlu sinyaller verdi. Yılport Samsunspor'un 19 Mayıs Stadyumunda Gümüşhanespor ile oynadığı mücadelede 61. dakikada Guido Koçer'in yerine oyuna girerek ilk kez bir resmi karşılaşmada kırmızı-beyazlı formayı sırtına geçiren deneyimli oyuncu, hücumda takımına hareketlilik kazandırarak teknik heyet ve taraftarlardan alkış aldı.

olak-2.jpeg

Samsunspor'un liderliği kazandığı maçtan sonra bir hayli kritik hale gelen Pendikspor deplasmanında ise 68.dakikada Bahattin Köse'nin yerine oyuna dahil olan Çolak, 79.dakikada sahneye çıkarak Samsunspor formasıyla ilk golünü kaydetti ve maçın bitin skorunu tayin etti.

olak-3.jpeg

Oyunda süre aldığı bölümlerde ortaya koyduğu futboluyla hem takıma hareketlilik kazandıran hem de skor üreten tecrübeli futbolcu, şampiyonluk yolunda bu sezon boyunca hafızalara kazınacak oyunculardan birisi olmayı hedefliyor. Asıl mevkisi sol kanat olan Çolak, sağ kanat ve ileri uçta da görev alabiliyor.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.