İVANOV'A TEKLİFİMİZİ YAPTIK !

İVANOV'A TEKLİFİMİZİ YAPTIK !
Samsunspor sportif Diretörü Coşkun Zeren, Galin İvanov'un Kırmızı beyazlılara transferi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 


BİZ GEREKEN TEKLİFİ YAPTIK 
Kırmızı beyazlıların Sportif Direktörü Coşkun Zeren, Transferi yılan hikayesine dönen Galin İvanov hakkında açıklamalarda bulundu. Cuma günü İvanov'a resmi teklifte bulunduklarını belirten Sportif Direktör Zeren,"Galin İvanov'a resmi teklifimizi yaptık. Ancak oyuncunun Menajeri ile ilgili ufak pürüzler yaşandı. Biz teklifimizi yaptık ve artık önümüze bakıyoruz. Futbolcu yapılan teklifle ilğili düşümnür, taşınır ve kararını verir." dedi. 

GENÇLERİMİZE ODAKLANDIK 
TFF 1.lig'in başladığını ve artık önlerine baktıklarını belirten Samsunspor'un Sporfit Direktörü Coşkun Zeren,"Lig başladı. Artık önümüze bakmalıyız. Adanademirspor maçında da gördüğünüz gibi sahada koşan, mücadele eden ve rakipten daha çok isteyen bir Samsunspor var. Sahadaki gençlerimizin mücadelesi ortada. Gençlerimize daha çok önem vererek takımımızı ilerlere taşımayı hedefliyoruz. Bu doğrultuda da çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz." şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum