İVANOV DAVAYI KAZANDI

İVANOV DAVAYI KAZANDI
Geçtiğimiz sezon Samsunspor forması giyen ve sezon başı Kırmızı beyazlı Kulüp ile anlaşma sağlayamayıp Ülkesi Bulgaristan Liginin güçlü ekiplerinden Levski Sofia ve daha sonra Neftohimik takımına transfer olan Galin İvanov alacakları nedeniyle Samsunspor

SAMSUNSPOR 850 BİN TL ÖDEYECEK 
Sezon başı Kırmızı beyazlı Yönetim ile yaptığı görüşmeler sonrası anlaşma sağlayamayan ve geçen sezon ki alacakları nedeniyle Samsunspor Kulübü ile davalık olan Galiv İvanov açtığı o davayı kazandı. 2015-2016 sezonunda Samsunspor'da top koşturan Galin'in alacakları nedeniyle TFF'ye baş vurduğu ve açılan dava sornası yapılan incelemelerin ardın Samsunspor'un Galiv İvanov'a Avukat masrafları ile birlikte yaklaşık 850 Bin TL ödeme yapılmasına karar verildi. Yaşanan bu gelişmeler ise Kırmızı beyazlı camia'da moralleri alt üst etti.

İKİ BÜYÜK TEHLİKE KAPIDA
Türkiye Futbol Federasyonu Uyuşmazlık Çözüm Kurulunun verdiği karar sonrası Samsunspor eski futbolcusu Galin İvanov'a yaklaşık 850 Bin TL ödeme yapmazsa Transfer Tahtasının kapanması ve Kulübün gelirlerine temlik konulması tehlikeleri ile karşı karşıya kalacak. Hatırlayacağınız üzere Galin sezon başı Samsun'a çağrılmış ve 4 gün boyunca yapılan görüşmelerin ardından anlaşma sağlanamamıştı. Yaşanan bu gelişmelerin ardından Samsunspor'da Yönetimin ödemelerle ilgili nasıl bir adım atacağı ise şimdiden merak konusu oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum