"İTTİFAKIN ZAFERİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

"İTTİFAKIN ZAFERİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ"
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun Kadın Kolları İl Başkanı Yüksel Ünal ve yönetimi 31 Mart yerel seçimler kapsamında aylardır süren seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Yaşlılar haftası dolayısı ile yönetimiyle birlikte huzurevini ziyaret eden MHP Kadın Kolları Başkanı Yüksel Ünal, Türk kadınının  31 Mart günü sandığa giderek ‘Beka için milli karar, Cumhur için istikrar’ diyeceğini belirtti. 31 Mart seçimleri kapsamında çalışmalarına hız kesmeden devam eden MHP kadın kolları yönetimi ve Kadın kolları Başkanı Yüksel Ünal, seçim çalışmalarına kaldıkları yerden devam ettiler.

mhp-kadin-kollari-2.jpeg

"KADINLARIMIZA CUMHUR İTTİFAKI RUHUNU ANLATIYORUZ"
Samsun ve Türkiye genelinde Türk Kadını ülkesinin içinde bulunduğu beka durumundan haberdar olduğunu belirterek yaptıkları seçim Çalışmaları hakkında bilgi veren Kadın Kolları İl Başkanı Yüksel Ünal, çalışmaların yoğun bir şekilde sürdüğünü ifade belirterek,  “İl Başkanımız Abdullah Karapıçak’ın direktifleri ile saha çalışmalarımız ve ev ziyaretlerimiz tüm hızıyla devam ediyor. Kadın kolları yönetimimiz ile çalışmalarımız seçim sonuna kadar devam edecek. Sabah’ın erken saatlerinde İl Kadın Kolları Başkanlığımızda toplanıyor daha sonradan grup halinde belirlediğimiz güzergahlara hareket ediyoruz. 4 bir elden çalışmaya başlıyor yılmadan, usanmadan halkla bütünleşerek akşam saatlerine kadar Cumhur İttifakının zaferi için çalışıyoruz. Her akşam günün değerlendirmesini yaptıktan sonra dağılıyoruz. Bu vermiş olduğumuz emek tamamen karşılıksız olarak ülkemizin bekasının garantisi olan Cumhur İttifakı için. Burada kadın kollarımız çocuklarından evlerinden ailelerinden feragat ediyorlar. Sahada kadınlarımıza Cumhur İttifakı ruhunu, içinde bulunduğumuz beka sorununu anlatıyor, Cumhur İttifakına destek bekliyoruz.” dedi.

mhp-kadin-kollari-4.jpeg

"Kadınlarımız, ‘Beka için milli karar, Cumhur için istikrar"
Samsun’u ehil ellere emanet edeceklerini kaydeden Başkan Ünal; “Karadeniz’in asil kadınları milliyetçiliği ve vatanperverliği ile tıpkı Kara Fatma, Nene Hatun ruhunu taşıyan kadınlar. Mevzubahis olan ülkemiz, devletimiz olduğu takdirde Türk kadınının elinden gelenin en iyisini yapacağından kimsenin bir şüphesi olmasın. Aldığımız tepkilere bakıldığı zaman kadınlarımız ülke sorunları ile alakalı ve gündemi takip içerisinde. Samsun ve Türkiye genelinde Türk Kadını ülkesinin içinde bulunduğu beka durumundan haberdar olduğundan, şer odaklarına fırsat vermeyeceğinden benim hiçbir şüphem yok. Türk kadını 31 Mart günü sandığa giderek ‘Beka için milli karar, Cumhur için istikrar’ diyecek ve aziz milletimizin sağduyusu ile ‘Samsun’u Ehline Emanet’ edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.