Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

İTİRAF

Orta Doğu ve ülkemizdeki TERÖR olaylarında son söz, HDP li SEZAİ TEMELLİ tarafından sarf edilen sözün doğrulugudur. Yapılan bütün ihanetler, çevrilen bütün FIRILDAKLAR, AB ve ABD nin KIVIRMALARI ve PERDE ARKASINDAKİ İNGİLTERE’nin ASIRLIK oyunları ile, Ülkemizin bağrında yerleşmiş , BİZANS kalıntılarının ENTRİKALARI hep bu İTİRAFTAKİ GERÇEKLE BULUŞUYOR.

 

SIKINTILARI BU, 1923 te ELİMİZİ,KOLUMUZU BAĞLAYAN LOZAN ile 2023 te 100 yıllık ESARETİ KIRMA GÜCÜNDEKİ TÜRKİYEYE, bir KELEPÇE daha takmak, hevesindeki SİYONİZME hizmetkar olmuş batının, İçimizdeki KIRIPTOLAR ile müştereken yürüttükleri İHANETLERİN, EN SONUNU YEREL SEÇİMLERDEKİ ORGANİZELERDE GÖRDÜK.

Bu ihanetlerin BATAKLIĞI halindeki CHP nin, Nasıl HDP leştigi, nasıl PKK laştığını görmemenin mümkün olmadığıdır. TABAKA’İ SADIKA diye isimlendirdigimiz, ülkemizdeki GAYRİ MÜSLİMLERİN MASKELİ YÜZLERİNE RAĞMEN, HALA ONLARA ADALET ve ŞEFKAT ile muamele eden TÜRK Devleti ve Milletinin bütün gerçekleri görmek ve yorumlamasına rağmen, SABIR ve İTİDAL ile beklemesindeki hikmetin, BİR BÜYÜKLÜK NİŞANESİ OLMASININ FAZİLETİNİ ancak Tarihten ibret alan, Manevi olgunluk içindeki AKSAÇLILARIN gördüğü ve tavsiye ettigi en salim yol oldugudur.

BOGAZIN SİMONLARI, ADALARIN YORGO larının BAĞRIMIZA OLAN YERLEŞİKLERİNE rağmen, Ülkemizin huzur ve Güveninin onlarında YAŞAM HAKKI teminatı olması gerçeğini hala HAZMEDEMEYENLERİN, KAŞINTISI oldugu, bunun ilaçla değilde, Bulaştıkları işlerin karşıtları ile YÜZLEŞECEKLERİ ikazını ortaya koymaktadır. REİSİMİZE her türlü TEHDİT ve TEZVİRATI YAPANLARIN, Bilmesi gereken, BİN YIL EVVEL, ANADOLUYU ALP ARSLANIN FETHETTİGİ GİBİ, Bugün sayıları belli olan Düşmanı da YENİDEN YERLE BİR EDEREK, YENİ BİR FETHİ TARİHE YAZMA ZAMANININ KEMALE ERMESİDİR.

KULA BELA GELMEZ –HAK YAZMAYINCA

HAK BELA YAZMAZ- KUL AZMAYINCA

Bu dörtlünün İSRAİL ve yandaşlarının AZMALARI. İSPANYADA, ALMAYADA görenlerin YAHUDİLERİ BİR AV GİBİ NELERE MARUZ BIRAKTIKLARI BİLİNİRKEN, TÜRKİYE’ ‘nin BUNLARA KUCAK AÇIP İÇİNE ALMASINDAKİ,BAŞINA GEÇİRTİP İDARECİ YAPMASINDAKİ SONUÇLARI BU GÜN AÇIKÇA GÖRÜLMEKTEDİR.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR