İTFAİYE ERİ TOPRAĞA VERİLDİ

İTFAİYE ERİ TOPRAĞA VERİLDİ
Yangına giderken trafik kazasında ölen itfaiye eri, toprağa verildi

SAMSUN'un Havza ilçesinde yangın söndürmeye giderken itfaiye aracının devrilmesi sonucu yaşamını yitiren itfaiye eri İsmail Cirit, bugün gözyaşları arasında toprağa verildi.

Samsun'un Havza İlçesi'nde 5 gün önce meydana gelen kazada, ilçenin Ilıca Mahallesi'nde çıkan ev yangınına müdahale etmek için yola çıkan İsmail Cirit yönetimindeki Havza İtfaiye Bölge Grup Amirliği'ne ait 55 APA 91 plakalı arazöz, Göldağ mevkisinde yola devrilerek yan yattı. Kazada sürücü İsmail Cirit ile araçta bulunan itfaiye çavuşu Murat Yılmaz ve itfaiye eri Rıfat Sezer yaralandı. Yaralılardan durumu ağır olan İsmail Cirit, tedavi gördüğü Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde dün akşam tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.İsmail Cirit için bugün Havza'da cenaze töreni düzenlendi. Törene Samsun Valisi İbrahim Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Havza Kaymakamı İbrahim Tanrısever, Genel Sekreter Coşkun Öncel, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, İtfaiye Daire Başkanı Rıza Zengin, mesai arkadaşları, belediye çalışanları ve yakınları katıldı. 

'GÖREV BİLİNCİ İLE YOLA ÇIKTI'
Cirit için Havza Bölge Grup Amirliği önünde gerçekleştirilen cenaze töreninin ardından Kevser Camisinde Cumanın ardından cenaze namazı kılındı. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz törende şöyle dedi:"Görev bilinci ile bir olaya müdahale etmeye yetişmek üzere yola çıkan İsmail Cirit kardeşimiz geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Yanında bulunan iki arkadaşımız da yaralandı. Ne yazık ki İsmail kardeşimiz onlar kadar şanslı değildi. 4 gün boyunca yaşam mücadelesi verdi ve yenik düştü. Ben kendisine Allah’tan rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum. Rabbim inşallah böyle bir şeyi bir daha bizlere yaşatmaz" dedi.İsmail Cirit'in cenazesi, kılınan namazının ardından Mısmılağaç Mahallesi'ndeki mezarlıkta toprağa verildi.DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.