İSTİHDAMA YARDIM

İSTİHDAMA YARDIM
Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis iş yeri açanların her zaman yanında olduklarını söyledi

BAŞKAN EDİS, YAKLAŞIK 12 BİN M2 LİK BİR ALANIN ALIMI GERÇEKLEŞTİRDİLER

Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis,” İlçemizde göreve geldiğimiz günden itibaren gece gündüz demeden çalışıyoruz. Ve bu arada SS. Yıkım ve Keresteciler İnşaat Malzemeleri Yapı Kooperatifi gibi iş yeri açan ve açacak olanların da her zaman yanında oluk. Olmaya da devama edeceğiz ”dedi.  

Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis ,”SS. Yıkım ve Keresteciler İnşaat Malzemeleri Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Düşünmez ,”üyelerimizle birlikte ilçemizdeki Çanaklı Mahallesi'nde yaklaşık 12 bin m2 lik bir alanın alımı gerçekleştirdiler” dedi.

‘HERKESE YARDIMCI OLUYORUZ’
Konu ile bir ilgili olarak bir açıklama yapan Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis İlçemizde göreve geldiğimiz günden bu yana yapılan her yatırıma ve yapılaşmaya destek olduğumuz gibi İlçemizde yeni yapılacak olan SS. Yıkım ve Keresteciler İnşaat Malzemeleri Yapı Kooperatifi içinde aynı şekilde destek olacağız. Biz daha önce Galericiler sitesine de alt yapı, yol gibi projelerde destek olma sözü verdik. Yasalar çerçevesinde sizlere de aynı şekilde destek olacağız. Vezirköprü’müz için için yapılacak her türlü olumlu çalışmanın yanında ve içinde oluruz” diye konuştu.

BAŞKAN EDİS’E TEŞEKKÜR 
SS. Yıkım ve Keresteciler İnşaat Malzemeleri Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Düşünmez,” Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Sadık Edis beyin destekleriyle en kısa zaman içerisinde bu alandaki yol açma çalışmaları tamamlandıktan sonra site kurma çalışmalarımıza başlayacağız. Yapılacak olan site sayesinde ilçemizin giriş ve çıkışlarında bulunan esnaflarımızı bir araya toplayarak daha düzenli ve temiz bir hizmet sunulmuş olacak. Bu süreçte bizlerden desteklerini esirgemeyen belediye başkanımız Sayın İbrahim Sadık Edis’e teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.