İSTİFASI NE ZAMAN?

İSTİFASI NE ZAMAN?
OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Mustafa Bekir Selçuk 2008 yılından beri hastaneyi yönetiyor.

Yaklaşık 7 yıldır bu görevde kalan Selçuk'un hem görev olarak hem de oğluyla ilgili dedikodularla yıprandığı ve istifa etmesi gerektiği söyleniyor.

7 YILDIR AYNI GÖREVDE
OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'ne 2008 yılında Başhekim olarak atanan Prof.Dr. Mustafa Bekir Selçuk'un 7 yıl gibi uzun bir süre bu görevde kalması nedeniyle beyin ve beden yorgunluğunun yanısıra oğlunu görev yaptığı hastanede işe başlatmış olmasıyla ilgili dedikoduların Selçuk'u iyice yıprattığı iddia edildi.

OMÜ TIP SORUN DOLU
Kendisiyle yapılan bir röportajda, "Bir Tıp Fakültesi Hastanesi olarak Diğer Hastanelere göre sorunlar yaşıyoruz" şeklinde ifadede bulunan Selçuk, SGK'nın fiyatlandırma politikasını tenkit ederek, "SGK Üniversite Hastaneleri aleyhine düzenleme yapıyor" diyerek personel artışından şikayetçi oldu.

SÖZLEŞMELİ PERSONEL  ARTTI
Herkesin bildiği üzere personel alımlarını kendisinin yapmasına rağmen artan personel giderlerini şikayet konusu yapan Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Mustafa Bekir Selçuk'un kadrolu personelle sözleşmeli personel arasında makasın açılmasını sorun etmesi oğlu nedeniyle komik bulundu. Onur Emirza  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum