Kıvanç Özpıçak

Kıvanç Özpıçak

İSTEMEK BAŞARMANIN YARISIDIR

İlk defa bir topçunun cezasından dolayı kadroda olmayışına sevindim. Bu yüzden takımın gerçek santraforu  Kone'ye onbir de yer açıldı. Sanırım Kone'de, attığı üç golle bu fırsatı iyi değerlendirdi. Maça, hırslı  ve  istekli başlayan Samsun spor, uzun bir aradan sonra ilk defa maçın birinci dakikasından  doksanıncı dakikasına kadar  üçüncü bölgeye hükmederek başladı. Bu bölgede serbest kalan Mustafa SEVGİ'nin dördüncü bölgeye yaptığı ikramlar mükemmeldi. Bu alanda  Mehmet ÇAKIR'da  daha aktif olursa,  sanırım gol bölgesine yüzde yüzlük posizyonlar daha fazla  üretilir. Rakip takımın hocası sayın KALPAR, belli ki takımını,  geçen haftaki durumumuza göre hazırlamış. 

Bu yüzden maça, açık futbolu ve önde oynamayı tercih ederek başlayarak  Samsun sporun ekmeğine yağ sürmüş oldu. Sağ bölgemizde Canberk'in olmayışından faydalanmak isteyen rakip, bu bölgede Murat GÜRBÜZEROL'a tostlayınca mecburen içe doğru ortadan oynamaya çalıştılar.Burda da Hasan ve Taha ikilisi gününde olunca, rakip için bu son kaçınılmaz oldu. Bence maçın kırılma  noktası ,  durum 2 - 0 ken, Tayfur'un şutunu çıkaran Furkan ve akabinde o topun rakip kalede Kone tarafından gol yapılması oldu. ( 3 - 0 ) 90 dakikada maç içinde öyle öyle bir süreç  vardı ki çok tehlikeli, durum 4-0  sanırım 60 ve 75 nci dakikalar arası, topçularımızın şımarık ve lakait hareket etmeleri. Zaten 68 de durum 4 - 1 oldu ve bu dakikalarda da yüzde yüzlük 2 fırsata Furkan izin vermedi. Eğer bunlar gol olsaydı rakib tekrar canlanırdı. 
Geri kalan 9 haftada rakip kim olursa olsun, hırs - azim- coşku ve istekle oynadığımız sürece sanırım playoffu yakalarız.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kıvanç Özpıçak Arşivi
SON YAZILAR