İSTEKLERİ BİTMEZ

İSTEKLERİ BİTMEZ
Her seçim döneminde farklı parti adayını desteklemekle ün yapan ve 7 parti değiştiren Ahmet Okuyucu, her seçilen başkandan bitmek tükenmek bilmeyen istekleri nedeniyle ters düştüğünden başkanlar tarafından uzaklaştırıldılar.

2009 yerel seçimlerinde MHP adayı Necattin Demirtaş’ı destekleyen Okuyucu, Demirtaş’ın başkan seçilmesinden sonra kendi oğlu Semih Okuyucu’yu sözleşmeli olarak İlkadım Belediyesi’ne yerleştirdikten sonra istekleri bitmeyince Demirtaş’ın mesafe koyması sonucunda ondan uzaklaştı. 2014 seçimlerinde AK Parti adayı Erdoğan Tok’u destekleyen Okuyucu, yakınında bulunan 10-15 kişiyi işe yerleştirdikten sonra müsteşarlık isteyince Erdoğan Tok uzaklaştırdı. 2019 yani bu seçimde de İYİ Parti adayı Necattin Demirtaş’ı destekleyen Okuyucu’nun Demirtaş’tan neler isteyeceği merak konusu olmuş durumda.

okuyucu.jpg

DEMİRTAŞ YÜZ VERMEZ

Her seçimde farklı adayı destekleyip seçildikten sonra onlardan menfaatlenen Ahmet Okuyucu’nun bu kez Necattin Demirtaş’tan ne isteyeceği merak konusu olmuş durumda. Refah partisinde siyasete başlayan Okuyucu’nun, sırasıyla DTP, DYP, AK Parti, MHP, tekrar AK Parti ve son olarak da İYİ Parti’ye destek verip 7 kez parti değiştirmesi Samsun siyasi literatürüne eşi benzeri olmayan bir olay olarak geçmiş bulunmakta. Okuyucu’nun her partiye geçişinde yanında bulunan arkadaşlarını suçlayıp ‘beni bu partiye falanca getirdi’ diyerek kendisini aklamaya çalışması da kamuoyunun dikkatinden kaçmıyor. Okuyucu’nun bu yönünü çok iyi bilen Necattin Demirtaş’ın ona bu konuda yüz vermeyeceği siyasi kulislerde konuşulmakta.

manset-006.jpg

ÜÇ OĞLU DA BELEDİYELERDE

7 parti değiştirerek büyük bir başarı(!) sağlayan Ahmet Okuyucu’nun üç oğlunun da Belediyelerde olması neden bu kadar parti değiştirdiğini de ortaya koymuş durumda. En büyük oğlu Samsun Büyükşehir Belediyesi’nde olan Okuyucu’nun ortanca oğlu Samsun Büyükşehir Belediyesi’nde, en küçük oğlu da İlkadım Belediyesi’nde çalışmakta. Her seçim döneminde farklı partilere destek verip çocuklarını işe yerleştiren Okuyucu’nun bu seçimde İYİ Parti adayı Necattin Demirtaş’a destek vermesinin ardından bu sefer kaç kişiyi işe koyması yönünde talepte bulunacağı da merak konusu olmuş durumda.


 

DEMİRTAŞ’A BİR OY DAHİ KATKISI OLMADI

7 parti değiştiren Ahmet Okuyucu’nun her seçimde farklı partiye destek vermesi nedeniyle kamuoyundan büyük tepki aldığı ve onun söylemesiyle kimsenin Demirtaş’a oy vermediği ortada olan Okuyucu’nun bu tavırları toplum nezdinde itibarının kaybolmasına neden olmakta. Okuyucu’nun bu yönünü bilen herkes ondan uzaklaşmış durumda.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum