İŞTE YENİ TRANSFERLERİN İLK AÇIKLAMALARI

İŞTE YENİ TRANSFERLERİN İLK AÇIKLAMALARI
Samsunspor'un yeni transferleri Savaş Yılmaz ve Nuri Terliksiz bugün gerçekleşen imza töreni sonrası samimi açıklamalarda bulundular.

Samsunspor'un yeni transferleri ilk kez konuştu. Kırmızı beyazlı ekibin her konuda anlaşma sağladığı ve bugün Nuri Asan Tesislerinde kendilerini Samsunsporlu yapan resmi sözleşmeleri imzalayan yeni transferler Nuri Terliksiz ve Savaş Yılmaz imza töreni sonrası açıklamalarda bulundu. Samsunspor'a geldikleri için mutlu olduklarını belirten iki futbolcu şunları söylediler. 

İmza töreni öncesi kısa bir açıklamalada bulunan Samsunspor Transfer Komitesi görevinden yer alan Celil Sağır,"Transfer tercihlerimizi Karakterli ve kaliteli oyunculardan yana kullanıyoruz. bu iki arkadaşımızda bu grubun içinde. Tabikide öncelikli planımız ve görevimizin oyuncularımıza Samsunspor'un ve camianın büyüklüğünü oyuncularımıza aşılamak. Zaten yeni transferlerimiz bu büyüklüğü hissetmiş durumdalar. Ondan dolayı zorluk çıkarmadılar ve ben kendi adıma her iki oyuncumuza da teşekkür ediyorum hayırlı uğurlu olsun"  

Savaş Yılmaz,"Samsunspor'un yeni bir oluşum içinde olduğunu öğrendik. Çok güzel Ağabeyler ve hocalar var. Yeniden üst lige çıkmak istiyoruz. Daha devamınıda getirmek istiyoruz. Sadece bir üst lige degil tekrardan Süper ligde olmak istiyoruz. Bende buraya 2010-2011 sezonunda gelmiştim ancak bazı aksilikler olmuştu. Ancak bu kez daha olgun bir yaşta tekrar buraya geldim. Hayırlısıyla inşallah olgun olarak daha iyi olmaya çalışacağım. Yarım kalan hikayemi burada tamamlamak istiyorum." 

Nuri Terliksiz,"Savaşın dediği gibi büyük bir camiaya geldik. Bunu bizden çok siz daha iyi biliyorsunuz. Hiç kimse başarısız olmak istemez. Herkes mesleğinde başarılı olmak ister. Tek hedef ve tek yürek olursak inşallah başarılı olacağımıza inanıyorum. iki tarafada hayırlı olsun. İnşallah sezon sonunda bize şampiyonluk soruları sorarsınız. Bizde onları cevaplarız. 

Öte yandan Samsunspor yeni transferleri Savaş Yılmaz ile 3 yıllık Nuri Terliksizle'de 2 yıllık resmi sözleşme imzaladığı belirtildi.

Metehan Öndaş
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.