İşte taşeron işçilerin kadroya alınacağı tüm kurumların listesi

İşte taşeron işçilerin kadroya alınacağı tüm kurumların listesi
İşte taşeron işçilerin kadroya alınacağı tüm kurumların listesi

1-021.jpg

Yayınlanan KHK'larla taşeron işçileri için de birçok son dakika gelişmesi yaşandı. Resmi Gazete'de bugün yayımlanan 696 sayılı KHK ile getirilen taşeron düzenlemesi, genel bütçe kapsamındaki kamu idareleri, özel bütçe kapsamındaki idareler, düzenleyici ve denetleyici kurumlar, Sosyal Güvenlik Kurumları ve KHK ekinde listesi bulunan diğer özel bütçeli kuruluşları kapsıyor.

2-019.jpg

HANGİ KURUMLARDAKİ TAŞERON İŞÇİLER KADROYA GİRECEK?

Genel bütçe kapsamındaki kamu idareleri, özel bütçe kapsamındaki idareler, düzenleyici ve denetleyici kurumlar, Sosyal Güvenlik Kurumları, İl Özel İdareleri, belediyeler ile bağlı kuruluşları ve bunların üyesi olduğu mahalli idare birliklerinde 4 Aralık itibariyle alt işveren işçisi olarak çalışanların istihdamına ilişkin konular, bugün Resmi Gazete'de yayımlanan 696 sayılı KHK ile düzenlendi.

3-012.jpg

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından düzenlemeye ilişkin detaylar paylaşıldı.4-006.jpg

Bu kapsamda 696 sayılı KHK ile genel bütçe kapsamındaki kamu idareleri, özel bütçe kapsamındaki idareler, düzenleyici ve denetleyici kurumlar, Sosyal Güvenlik Kurumları, KHK ekinde listesi bulunan diğer özel bütçeli kuruluşlar şöyle:5-005.jpg

 

6-004.jpg

KAYNAK:SABAH

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum