İŞTE HASAN KILIÇ'IN YENİ TAKIMI

İŞTE HASAN KILIÇ'IN YENİ TAKIMI
Haftalar önce ilk olarak Denge Gazetesi Spor Servisi olarak sizlerle paylaşığımız "Hasan Kılıç Osmanlıspor'da" haberinin ardından bu haberimiz önceki gün Başkent ekibinin yetkilileri tarafından da onaylandı.

ORTA SAHANIN DİNAMOUSU 
Hasan Kılıç resmen Osmanlıspor'da. Yaklaşık 3 sezondur Samsunspor forması giyen ve sergilediği üst düzey performansla başta Sportoto Süper Lig olmak üzere bir çok takımın dikkatini çekmeyi başaran Kırmızı beyazlı takımın ise orta sahadaki dinamo ismi olan Hasan Kılıç'ın Osmanlıspor ile prensipte anlaşam sağladığı belirtildi. Daha önce Hasan Kılıç'ın Osmanşıspor'a transfer olacağı yönündeki haberlerimizin ardından Başkent ekibi yetkilileride bu transferi onayladığı, Başarılı orta saha oyuncusu Hasan Kılıç'ın ise yakın çevresine önümüzdeki sezon Sportoto Süper Lig ekiplerinden Osmanlıspor'da forma giyeceğini söylediği gelen bilgiler arasında. 

92 MAÇTA 4 GOL KAYDETTİ 
Samsunspor ile bu güne kadar 92 karşılşamaya çıkan başarılı orta saha oyuncusu Hasan Kılıç bu karşılaşmalarda attığı 4 golle takımına katkı sağladı. Geriye dönük orta saha görevi yapan ve özellikle saha içindeki mücadele tarzı ve bitmeyen enerjisi ile dikkat çeken Hasan Kılıç Türkiye'de bir çok kulüp tarafından izlenilmiş ancak Kırmızı beyazlılar'da Başkan Erkut Tutu bu oyuncu iel sezon öncesi görüşme yapmasının ardından orta sahanın dinamosu Hasan Kılıç 2016-2017 sezonunda'da Samsunspor'da kaldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.