Hüseyin Karataş

Hüseyin Karataş

İŞTE 12.ADAMIN GÜCÜ...

Öncelikle her zaman ki gibi Samsun'da ve gurbette yaşayan kalbi daima Samsunspor için atan ve çarpan büyük Samsunspor taraftarlarını saygı ve sevgiyle kucaklıyor, selamlıyorum.
Aylar sonra gelen ikinci Göztepe galibiyetinden önce herkes ikinci yarıda yapılan transferlerin takıma nasıl bir fayda sağlayacağını çok merak ediyordu. Özellikle geçen hafta Tavşanlı maçından alınan 1 puan taraftarlarımızı çok üzmüştü. Çünkü her zaman ve her yerde içeride, dışarıda takımlarını destekleyen taraftarlarımız buna ben de dahil Tavşanlı'dan 3 puanı çoktan aldığımızı düşünüyorduk. Fakat Kütahya'nın sahasının o muhteşem pardon! rezil mi rezil, bırakın patates ekmeyi hiç birşeyin ekilemeyeceği o traktör gezmiş gibi izleri olan çimlerini görünce kendi kendime dedim ki: "Tamam bugün Allah burada yardımcımız olsun." Çünkü edindiğim bilgilere göre bizim takımımız teknik kapasitesi ve top sürme yeteneği çok olan futbolculardan kurulmuştu. Buradan 1 paun da alsak kardı. Ne de olsa biz içeride Göztepe'yi yenebiliriz demiştim kendi kendime. Çok şükür ki Besim Durmuş Hocam ile Şimşekleri bunu süper bir futbol neticesinde özellikle 2. yarı oynadıkları futbol ile herkese göstermiş oldular. Evet böylece de aylar sonra 3 puanı hanemize yazdırmış oldular. Sağolun çocuklar! Ayağınıza yüreğinize sağlık, daima böyle olun! Çünkü daha işimiz bitmedi, asıl işimiz şimdi başlıyor, Göztepe maçı geride kaldı, bitti! Onu artık unutun! Daha önümüzde çok kritik maçlar var. Bu lig uzun ve büyük bir maraton  sizler de bunu başaracak güçte ve inançtasınız. Bizler bunun farkındayız. Utandırmayın, lütfen sevindirin bizleri!
Gelelim yazımın başlığında da bahsettiğim gibi yıllardan beri takımımızı mükemmel üstü bir şekilde, sahayı rakiplerine dar edercesine destekleyen koro halinde trübünleri inleten, saha içindeki futbolcularına Bundes Liga'daki taraftarlar gibi 90 dakika boyunca sahip çıkan, avuç içleri patlayıncaya kadar, sesleri kısılana dek, kalplerindeki sesi dudaklarından dışarıya yansıtan aslan yürekli, ara sıra cefa da çekse vefasından vazgeçmeyen, amaçları sadece armanın ve renklerin peşinden gitmek olan (12) numaralı  büyük Samsunspor taraftarlarına; sizleri bir kardeşiniz olarak Göztepe maçında bir kez daha takımımızı stadı doldurarak destekleyip de sahiplendiğiniz için ayakta önümü ilikleyerek ayakta alkışlıyor ve hepinizden Allah razı olsun. Allahım yokluğunuzu göstermesin iyi ki varsınız diyorum. Çünkü Samsunspor sizlerle daha güzel oluyor. Pazar akşamı 19:00 da Kartalspor maçında da stadı tıklım tıklım dolduralım ve Kartalspor'a da nefes aldırmayalım. 3 puanı da Allah'ın izniyle cebimize koyalım. Saygılar, sevgiler...
NOT: Ayrıca da bir kalp krizi sonucu hayatını kaybeden ve Hakk'ın rahmetine kavuşan Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Arif Peçenek'e Allah'tan rahmet yakınlarına ve Tavşanlı camiasına da sabırlar ve baş sağlığı diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Hüseyin Karataş Arşivi
SON YAZILAR