İSTATİSTİKLER NE DiYOR?

İSTATİSTİKLER NE DiYOR?
TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta zirve mücadelesi veren Yılport Samsunspor pazar günü kendi sahasında Bayrampaşa'yı konuk edecek.

GENEL GÖRÜNÜM
Haftalar ilerlerken zirve yarışının iyice kızıştığı Beyaz Grup’ta Yılport Samsunspor’un şu ana kadar çıktığı maçlarda çizdiği grafiği ele aldığımızda ortaya fena olmayan bir görüntü çıkıyor. Yılport Samsunspor ligde geride kalan 26 haftada 17 galibiyet, 4 beraberlik ve 5 yenilgiyle 55 puanla üçüncü sırada bulunuyor. Kırmızı-beyazlılar attığı 43 gole karşılık kalesinde gördüğü 20 golle, +23 averaja sahip durumda.

56c1fd0843c.jpeg

İÇERİDE ÜSTÜN GRAFİK
Bu sezon kendi evinde oynadığı 12 maçta 10 defa galibiyet alan Samsunspor’un 2 de mağlubiyeti bulunuyor. İç sahada oynadığı maçlarda rakip filelere 23 gol kaydedip kalesinde 8 gol gören Kırmızı Şimşekler’in iç saha karnesinde 30 puanı bulunuyor.

9a88ba0830c.jpeg

RAKİP DEPLASMANDA ÇOK ZAYIF
Rakip Bayrampaşa ise bu sezon ligde deplasmanda oynadığı 13 maçta 2 galibiyet ve 2 beraberlik aldı. Tam 9 maçta ise mağlup olan Bayrampaşa bu maçlarda rakiplerine 12 gol kaydedip kalesinde 25 gol gördü. Deplasman karnelerinde 8 puanı bulunuyor. Bu istatistiklere bakıldığında Yılport Samsunspor’un pazar günü kendi taraftarı önünde konuk edeceği Bayrampaşa’yı rahatlıkla geçmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.