İSTANBUL'DA ZİRVE HESAPLARI!

İSTANBUL'DA ZİRVE HESAPLARI!
TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta zirve mücadelesi veren Yılport Samsunspor bugün saat 13:30'da Bayrampaşaspor'la kozlarını paylaşacak.

Kırmızı Şimşekler saat 13:30'da başlayacak müsabakada Bayrampaşaspor ile çarpışacak. Çetin Emeç Stadı'nda oynanacak maçta Yılport Samsunspor'un hedefi her zaman olduğu gibi yine 3 puan. Güzel oyun ve skorla taraftarını mest etmek isteyen Kırmızı Şimşekler antrenmanlarını disiplinli ve keyifli biçimde tamamlandı. Başlama düdüğünü sabırsızlıkla bekleyen Taner Taşkın'ın öğrencileri zorlu sınav öncesi kendinden emin.

DEPLASMANDA BİLEĞİ BÜKÜLMÜYOR
Bu sezon deplasmanda oynadığı 4 maçta mağlubiyet tatmayan Yılport Samsunspor'un 3 galibiyet ve 1 beraberliği bulunuyor. Oynadığı maçlarda rakip filelere 8 gol kaydedip kalesinde yalnızca 3 gol gören Kırmızı Şimşekler'in deplasman karnesinde 10 puanı bulunuyor. Kendinden emin şekilde İstanbul'a giden Yılport Samsunspor, yuvaya 3 puanla dönmek istiyor.

BAYRAMPAŞA EVİNDE KAYIP
Yılport Samsunspor'un parlak deplasman karnesinde karşın Bayrampaşaspor kendi evinde silik bir görüntü çiziyor. Bu sezon konuk ettiği rakiplerine bir hayli bonkör davranan Bayrampaşa, iç sahada galibiyet alamazken, 3 mağlubiyet ve 1 beraberlik yaşadı. İstanbul ekibinde Yılport Samsunspor'u devirerek güven kazanmanın ve evinde yaşadığı şansızlığı kırmanın hesapları yapılıyor.

BODRUM'DAN HABER BEKLEYECEK
Zirve yarışını Sarıyer'le sürdüren Yılport Samsunspor konuk olduğu Bayrampaşaspor'u devirerek puanını 25'e çıkarmak isterken bir yandan da Bodrum'dan haber bekleyecek. Bayrampaşa'dan evine 3 puanla dönerse ve Sarıyer, Bodrumspor karşısında puan kaybederse zirvenin yeni sahibi Yılport Samsunspor olacak.
Soner Süren

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.