İSTANBUL'DA KRİTİK VİRAJ

Spor Toto 1. Lig'de şampiyonluk kovalıyan yılport Samsunspor, Samsun’da yoğun kar yağışı altında çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor..

Teknik direktör ve ekibi kulüp görevlileri ile beraber antraman sahasındaki karları bir imeci ruhu içerisinde temizliyerek açılan yemyeşil sahada çalışmalarına devam ettiler..

Şimdi sıra rabimimiz İstanbulspor’un İstanbul’da devirip yolunu açmak istiyen kırmızı şimşekle bu müsabakaya çok önemsiyerek deneyimli teknikdirektör Ertuğrul Sağlam yönetiminde çalışmalar titizlikle devam ediyor..

Sağlam bu maçın önemini futbolcularına aşılamak için onları uyararak bu müsabakanın kendileri için çok önem arzetdiğini onlara anlatarak bu maç istanbulda ya kazanılaçak ya kazanılaçak diyerek sık sık futbolcuları uyarması maça nekadar çok önem verildiğinin bir işareti olsa gerek..

Bana göre yola emin adımlarla devam edilebilmesi için bu maçın mutlaka kazanılması gerekdiğinin altını bir defa daha çizmek isterim..

Yılport samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım kafilenin cuma günü istanbulda olmasını istiyerek takımla birlikde bir yemek proğramı düzenliyerek takımın moral ve motovasyonunu yüksek turmak için beraber olamalarını istedi..

Kısacası açını artık sol şeridi süratle şampiyon Yılport Samsunspor geliyor artık bu işin bu hafta İstanbul’da bitmesi gerekdiğine inanıyorum..

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR