İstanbul'da Feci Kaza

İstanbul'da Feci Kaza
İçinde 2 kişinin bulunduğu otomobil, kablo döşemesi için yol çalışması yapan park halindeki kepçeye çarptı.

Kazada araçta bulunan bir kişi hayatını kaybederken, hafif yaralı arkadaşı sinir krizi geçirdi.
Kaza 05.30 sıralarında Kadıköy Acıbadem Mahallesi Taşköprü Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Zafer Şayan (41) ve Ercüment Tekin'in içinde bulunduğu 34 FZ 5164 plakalı otomobil, yol altına kablo döşenmesi için çalışma yapan park halindeki kepçeye hızla çarptı. Savrulan otomobilde bulunan Şayan hayatını kaybederken araçta bulunan arkadaşı Ercüment Tekin ise kazadan hafif yaralı kurtuldu.

"BUNUN BURADA NE İŞİ VAR?"

Kaza sonrası ölen arkadaşının yanında sinir krizi geçiren Tekin'i polisler ve yakınları sakinleştirmeye çalıştı. Tekin, park halindeki kepçeyi göstererek "Bunun burada ne işi var? Bakın bir cana mal oldu" diyerek gözyaşı döktü. Tekin olay yerine gelen polisler, sağlık ekipleri ve kendi yakınlarına saldırdı.

ARACIN ŞOFÖRÜ AİRBAGDEKİ KAN BELİRLEYECEK

Görgü tanıkları Bağdat Caddesi istikametinden hızla gelen ve kavisler çizen otomobilin kaldırıma çarptıktan sonra kepçeye çarptığını söyledi. Olay yerinde polis de inceleme yaparken tedavisinin ardından karakola götürülen hafif yaralı Ercüment Tekin'in aracı kendisinin kullanmadığını iddia ettiği öğrenildi. Aracın sağ bölümünün hasarlı olması şoför mahalinde ise fazla bir hasar olmamasından şüphelenen polis aracı kimin kullandığının belirlenmesi için kaza anında açılan airbagler üzerindeki kan örneklerinden sürücünün kimliği belirlenmeye çalışılacak. Polis ayrıca olay yerine yakın güvenlik kamera görüntülerini de incelemeye aldı. Zafer Şayan'ın cenazesi ise Haydarpaşa Numune Hastanesi morguna kaldırıldı. DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.