İstanbul Atakum’u Konuşuyor

İstanbul Atakum’u Konuşuyor
İstanbul Atakum’u konuşuyor

İstanbul Yenikapı Miting Alanında düzenlenen Geleneksel Samsun Tanıtım ve Turizm Günleri Fuarında açılan Atakum Belediyesi standı, fuarın en çok ilgi gören standı oldu. 

Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) tarafından İstanbul Yeni Kapı Miting Alanında düzenlenen Samsun Tanıtım ve Turizm Günleri, İstanbul’da yaşayan Samsunluları buluşturmaya devam ediyor. 3 gün sürecek olan Samsun Günlerinin 2. gününde de fuarın en çok ziyaret alan standı Atakum Belediyesi oldu. Standı ziyaret edenlere, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı öncülüğünde Samsunspor için gerçekleştirdiği ‘Bu Aşkın Kahramanı Sensin’ kampanyasının atkıları hediye edilirken Atakum Belediyesinin hayata geçirdiği yatırımlar, ilçenin doğal ve turistik alanları anlatıldı.

Samsunlu siyasetçiler, belediye başkanları, işadamları ve STK temsilcilerinin de yoğun katılım sağladığı Samsun Tanıtım ve Turizm Günleri kapsamında Yenikapı Miting Alanına akın eden Samsunlular, konserler eşliğinde memleket hasretlerini giderdi. Atakum Belediyesi standında bol bol fotoğraf çekinen Samsunlular, sevdikleriyle birlikte unutulmaz bir gün yaşadı. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.