İşsizlik Kaderimiz Değil..

İşsizlik Kaderimiz Değil..
AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Haluk Tan; ‘’ Bu şehrin hedefleri için katkısı olacak herkesle bir araya gelip, her kesimi bir araya getireceğiz. “ sloganıyla ziyaretlerine devam ediyor.

19 Mayıs Üniversitesi Rektörü Hüseyin AKAN’nı makamında ziyaret eden Haluk Tan “ İşsizlik yeni çağın global bir sorunudur. İstihdam sorunları çözülürse şehrimizde huzur ve mutluluk ortamı daha da artacaktır. Samsun’un çocukları kendi şehirlerinde rahatlıkla iş bulmalı ve kendi şehirlerine hizmet etmelidir. Yatırımcıyı ilimize çekerek istihdamı artıracağız.Yeni iş alanlarının açılmasına katkı sağlayacağız. Tan, bu sayede  “ İş kuran bir kurum haline getireceğiz..”

 19 Mayıs Üniversitesi yerleşkesinde bulunan KOSGEB Samsun Teknoloji ve Geliştirme Merkezini de ( KOSGEB) ziyaret etti.  KOSGEB Müşaviri Turgut ASLAN, 2011-2013 döneminde Samsun Sanayi ve Ticaret Odası Proje seçimi kurulu üyeliği yapan Haluk Tan’ın Samsun’da ARGE ve İnavasyona yönelik büyük katkıları olduğunu söyledi.

Haluk Tan Samsun TSO olarak 2011 ve 2013 yılları arasında, Teknoloji ARGE ve İnavasyonun Samsun’da kobilere ciddi kazanımlar sağladıklarını ve bu merkezin görev ve sorumluluk alanının geliştirilerek daha üst seviyelere çıkartılması gerekliliğini vurgulayan Tan, İşsizliğin kaderimiz olmadığını ve bu nedenle Samsun da ‘’İş bulan değil,iş kuran üniversite modeli’’vizyonunda ilerlememiz gerektiğini söyledi.

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum