"İsrail'le anladığı dilden konuşmak lazım"

"İsrail'le anladığı dilden konuşmak lazım"
Saadet Partisi Bafra Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Mücahid Yıldız, İsrail askerlerinin Mescid-i Aksa baskınına ilişkin olarak, " Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.

Merhum Erbakan hocamız her zaman 'İsrail laftan anlamaz, İsrail yalnızca güçten anlar.' derdi. Bu sebeple İsrail ile anladığı dilden konuşmak gerekiyor.'' dedi.
Yıldız, Müslümanların ilk kıblegahı olan Mescid-i Aksa'nın İslam dünyasının içinde bulunduğu kargaşa ortamından istifade edilerek korsan devlet İsrail tarafından işgal edilmekle kalmadığını, 1967'den bu yana ilk defa tamamen ibadete kapatıldığını, Mescid-i Aksa'nın yok ederek kendi batıl inançları doğrultusunda kutsal tapınaklarını inşa etmeyi en önemli gayeleri olarak gören işgalci siyonistler, Mescid-i Aksa'nın sahipsiz kaldığını zannettiğini belirterek, "Nihai hedefleri Filistin'i işgal ve Müslümanları bölgeden çıkarmak olan İsrail, öncelikli hedef olarak Mescid-i Aksa'nın işgalini planlamıştır ve yıllardır süregelen sistematik uyutma seanslarıyla Müslümanları uyutmuşlardır. Terörist İsrail'in bu yaptığı zulümler yanına kar kalmamalıdır. Müslümanlar şuurlu bir şekilde tepki verdikleri zaman İsrail militanları tirtir titremektedirler. Artık laf kalabalığı bırakılmalı, Edebiyat yapılmamalı, gereken ne ise o yapılmalıdır. Ha ne yapmanız gerektiğini bilmiyorsanız biz söyleyelim, biran evvel İsrail'le olan gizli, açık bütün ilişkilerinizi sonlandırın. Aksa'nın yeniden ibadete açılması ve Gazze'nin, Kudüs'ün yani Filistin'in her türlü tehditten/işgalden arındırılması için İslam ülkeleri ile işbirliği yapıp Filistin Barış gücünü oluşturun. ''dedi. CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.