İsrail!e cennet hazırlamak

CHP ve MHP kendi derdine düşmüş, gündemlerinde Suriye diye bir şey yok. Meydanı boş bulan AKEPE Amerika'nın kışkırtması, Suudi parasının sıcaklığı ve Sünniliğin verdiği iman gücü ile Suriye'nin içini ha bire  karıştırıyor.ve dışarıdan pompalanan imperyal bir reflexle  yeni Osmanlıcılık hayalleri gördürülüyor

Türkiye seçim sarhoşluğu içindeyken, kazananlar kazanmanın verdiği güçle, Büyük Ortadoğu Projesinin Osmanlı ayağını gündeme getirdiler.Bu gün Suriye'den gelen mültecilerin hemen tamamı Sünni Arap'tır.Karıştırmada,  zaten ellerinde bulunan ve esas kullandıkları tek kaldıraç Sünni Alevi çelişkisidir.

Suriye'den yalan ve çoğu Batı medyasından alınmış, düzmece televizyon görüntüleri, filmlerden alınmış görüntüler  CIA'nin artist kılıklı ajanı Anjelina Jule'nin mülteci çadırlarında ki şov'u.
Arkasından, İngiltere ve Fransa'nın Suriye'ye yaptırım için Birleşmiş
Milletlere başvurusu, Amerika'nın kendi Senatosundan Esad ve altı
yöneticisi için Suriye dışına çıkmama kararı vermesi.
Bunlara paralel olarak, Antakya'dan derlenen, Arapça bilen gizli servis elemanlarının Suriye içinde yürüttüğü faaliyetler. Ve bunların dünya basınında yazılması.
Niye Antakya?
Suriye'den gelenleri Antakya'da ve Altınözü'nde öyle bir yere yerleştirdiler ki, Alevi Sünni çatışması Türkiye'ye yayılsın.Antakya'da Türk vatandaşı Arap Alevilerinin yanı başına, Arap Sünnileri yerleştirmek, Suriye'deki mezhep çatışmasını Türkiye'ye
taşımak demektir.
Sizin anlayacağınız,  İsrail'in rahatı için elimizden  geleni yapıyoruz.

Kızılay çadırlarında barındırılan Sünni Araplara, dışarıdan ateş açılmış.
 Bunu sizce kim yapmış olabilir?
 Neden orada provokasyon çalışmaları var?

Anlayacağınız, birileri daha çok Sünni Arap'ın Türkiye'ye gelmesini istiyor.
Tıpkı Saddam zamanında Kürtleri Amerikan ajanları ve Türk ajanları ile kışkırtıp, beş yüz bin Peşmerge'nin Türkiye'ye gelmesinde olduğu gibi.
ÇekiçGücün Irak'a yerleştirilmesinde olduğu gibi. 36.Paralel meselesi falan feşmekan fotokopi kağıdı konmuş gibi.
yüz yıllardır Anadolu da olaylar aynı .zaman ve mekan değişik
bizim eş başkanlar  ileri adımlar atacak ama Rusya'nın pozisyonu belli değil diyor.  Yoksa Obama'nın bir dediğini iki ederler  mi?

Rusya ve Çin'in Suriye'ye müdahale konusunda, Batıya karşı kararlı tutum takınması, Batının işini şimdilik zora sokmuş gibi gözüküyor.
Bu yazı ve önümüzdeki kışı, Suriye'nin iç işlerini daha fazla karıştırmak için hazırlık aşaması olarak değerlendirecekler.

2011 yılı Amerika için çok tehlikeli bir yıl olacak. 2008 yılında girdiği krizden çıkayım derken, yeniden daha şiddetli krize girdi. Kendisinin Suriye savaşına ayıracağı mali kaynak yok.
Suudi Arabistan'ı mali kaynak,
Türkiye'yi de askeri kaynak olarak planlıyor.
Hazır bizim  gibi bir eş başkan bulmuşken, bu fırsatı değerlendirmek onun için en akıllı bir yol olur.
Ama bu hesabı bozacak bazı  unsurlar  var.
Meclis dışı muhalefet.  Yani Türk halkı.
Rusya ve İran'ın takındıkları tavır.
İran gazete ve televizyonları  eğer Türkiye Suriye'ye müdahale ederse, Amerika'nın Türkiye'deki üslerini vururuz diyor ,
Neden böyle şeyler erken zamanda resmi ağızlardan söylenmez ???!!
Gazete ve televizyon üzerinden  söylenilir.
 Tıpkı Amerika'nı yaptığı gibi.
Suudi Arabistan ve İsrail arkamda diye böyle bir maceraya girmenin sonu ne olur bilinmez.
Bizler ise NATO'nun Kara gücüne Suriye'de yumuşak zemin hazırlıyoruz
Irak kürdistanı ,İran kürdistanı,ve en son yama yapılacak parça ise bir takım vatan hainlerinin Türkiye de oluşturmaya çalışılan sözde kürdistanı bilerek yada bilmeyerek  geniş bir koridor hazırlanmakta ve bu parçalar Anadolu topraklarının enerji bölgelerine açılmasını bir çin Seddi haline getirip blok oluşturacak şekilde yapılandırmaya doğru ilerliyor .ve bunu kendi ellerimizle bizler inşa ediyoruz ..
Önde içimizden beslenen vatan hainleri üç ülkenin içindeki pkk yapılanması arkasında amerikanın bilmem kaçıncı eyaleti olan  İsrail ileri karakolu haritaya şöyle bir göz gezdirin çok iyi anlayacaksınız …
Dün Irak, Afganistan, mısır ,Libya
 bugün Suriye,
 yarın Türkiye mi Sırada ???
İran ve Suriye'deki dirlik,
Türkiye'deki birliktir.
Gerisi İsrail e cennet hazırlamaktır
Saygılarımla

Önceki ve Sonraki Yazılar
Arşivi
SON YAZILAR