İSRAİL SAVAŞ ŞUÇLUSU

Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Konseyi Savaş Suçları Yargıcı  RİCHARD  GOLDSTONE"nin  İsrail" in 27 Aralık – 18 Ocak tarihleri arasında  BM. Merkezine FOSFOR bombası atması. Gazzedeki katliamlarla insanlık suçu, işlemesi Dökme kurşun bombaları kullandığı, yolunda suçlamalarla, 25 üyenin oyu ile SAVAŞ SUÇLARI Mahkemesi yolunu açmış oldu. İsrail"in kurulduğu günden bu yana, bölge halkına yaptığı zülüm ve işkenceler ayyuka çıkmıştır.

 

En gelişmiş silahlara, taşla, sapanla karşılık veren bölge halkı, Yıllardır milyonları aşan şehit vermiştir. VAN MÜNİT çıkışı ile oyunları dünya kamu oyunda tersine dönen İsrail yöneticileri, ANADOLU KARTALI  Askeri tatbikatından çıkarılması  ikinci bir şok olarak görülürken, TRT"nin Gazze"deki İsrail (Yahudi) katliamını anlatan AYRILIK Filmini  ekrana taşıması  3. one minute olarak yorumlanabilir.

 Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ve Başbakanımız bize yakışanı yapmıştır. İsrail"in kendi gölgesinden korkan tarihsel mizacı ile, Haksızlığını cazgırlıkla haklı gösterme alışkanlığı, Türkiye"nin duruşu ile kırılmıştır. Filistinli mağdur kardeşlerimizin, maruz kaldığı işkencelerin, Yahudilerin Din adına yaptıklarına inanmanın insanlık dışı olduğudur. Ne var ki kafalarının doruğundaki kukulateleri, başlarında fotr şapka, püskül gibi uzatılmış kâkülleri, çeşit çeşit sivri sakalları ile panayır yerini andıran, ağlama duvarlarında, din adına, gösteri yapan bu insanların, Akıttıkları bunca masumun KANININ hesabını nasıl verebilecekleridir.

 Tarihe baktığımızda, Firavunlardan başlı yarak İspanya"daki sürgüne ve son Alman Lideri Hitler" in Yahudi milletine olan husumetlerine, bu günkü Yahudilerin hak ve hukuk bilmezliği ve katilliklerini gördükçe Hak vermemek imkânsız görünüyor. Birçok peygamberi öldüren, Hz. İsa"nın Çarmıha gerilmesini sağlayan İslam içindeki bütün fitnenin tek kaynağı olan, YAHUDİLER, ALLAH C.C tarafından LANETLENMİŞ bir millet olduğu, Kitabımız KUR"ANI KERİM deki birçok ayetle sabittir. Maide Suresi 82 AYET ; “Ey MUHAMMED Şüphesiz İnsanlardan İman edenlere en şiddetli DÜŞMAN olarak YAHUDİ ve ALLAH" a ortak koşanları bulursun” beyanı her şeyi açıklıyor. Bunun tevil kabul etmez açık bir beyan olarak bize yol gösterdiğidir.

TV.deki  bu konuya yönelik bir açık oturum !

Pazar günü Star TV"nin Her Açıdan programına çıkartılan  CHP.Milletvekili  Şükrü  Elek dağ  Emekli bir büyük elçi olmasına rağmen, Türkiye"nin İsrail çıkışı ile , Orta doğuda hareket alanını  daral tmıştır.diyebilecek sözde  bilgeliğinde bulunuyor! Sunucunun MONŞER ifadesini gülücükle karşılayarak geçiştiriyor. Sabancı üniversitesi Siyaset Bilimi öğretim üyesi Ersin Kalaycıoğlu"da Dış İşleri Bakanımızın görülen başarılarına rağmen,söylemlerini eleştiriyor. Hepsi bilhassa seçilmiş şahıslar olarak görülen, Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğretim üyesi Doç.Dr.Ümit Karasakal , AB. İlerleme raporunu,istihza makamında, İLERLE(me), raporu diyerek ahkam kesiyor. Hele bir tanesi var ki ? çok aranıp bulunmuş gibi.ALİ AKIN.! Diyanet işlerinde Eski… Danışmanı; adamın el ve çamur atmadığı konu kalmadı. Muhittin Arabî! den, birçok büyük imamları veryansın ederek eleştiriyor, Tarikatları karalıyor, Sunucu konuşma tarzından ne Millettensin sorusuna Arap ve Haşimi olduğunu söylüyor. Sait"i Nursi"yi eleştiriyor. Vahiy ile Vehbi ilmi karıştırarak, kendini haklı konuma sokma kurnazlığını yapıyor. Dini konularda din adına çıkan bu tip insanlar oldukça, diğer görüşlülerin konuşmaya ihtiyaçları dahi kalmıyor. İşte medyamızın hali, Başbakanın tespiti ile böyle medya vaizlerimiz oldukça işimizin de çok olacağıdır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Arşivi
SON YAZILAR