İSMİ YAŞATILACAK

İSMİ YAŞATILACAK
Şehit uzman çavuşun ismi ilçesinde yaşatılacak

Tekkeköy Belediyesi, geçtiğimiz aylarda Hakkari'nin Çukurca ilçesindeki terör saldırısında şehit olan Sıhhiye Uzman Çavuş Nejat Yaman'ın ismini ilçenin en önemli caddesinde yaşatacak.

Tekkeköy Belediyesi şehitlerin isimlerini ilçenin parklarında, bulvarlarında, caddelerinde ve daha birçok noktasında yaşatmaya devam ediyor. Belediye meclisinden alınan kararlar doğrultusunda birçok yere vatanımız uğruna canlarını feda eden kahraman şehitlerimizin isimlerini veriyor.

Vatan için, Millet için, Bayrak için canlarını feda eden ve mertebelerin en yücesi olan mertebeye ulaşan şehitlerin isimlerini ilçenin dört bir yanında yaşatmaya çalıştıklarını söyleyen Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, ‘‘Bizlerin sıcacık yuvalarımızda gönül rahatlığıyla güvenle hayat sürebilmemiz için canlarını feda eden kahramanlarımıza çok şey borçluyuz. Onlar vatanımızı şer odaklarından korumak güvenliğimizi sağlamak için hiç düşünmeden fedakarca canlarını teslim ettiler. Rabbim vatanımız için al bayrağımız için şehitlik mertebesine ulaşan tüm yiğitlerimize gani gani rahmet eylesin. Şehitlerimizin isimlerini asla unutmamalı ve unutturmamalıyız. Yine şehitlerimizin bizlere bırakmış olduğu en büyük emanet olan ailelerinin bugün olduğu gibi bugünden sonrada iyi kötü günlerinde her zaman yanlarında olup onların ailesi olduğumuzu her zaman göstermeliyiz.

 Sıhhiye Uzman Çavuş Nejat Yaman'ın ismi ilçesinde yaşayacak

 Belediye meclisi olarak geçtiğimiz aylarda Hakkari'nin Çukurca ilçesindeki terör saldırısında şehit olan ilçemizin yetiştirmiş olduğu kıymetli evladımız Sıhhiye Uzman Çavuş Nejat Yaman'ın ismini yaşatmak için ilçemizin en önemli caddelerinden birine verdik. Şehitimizin ismi ebediyen o caddemizde yaşayacak. Yine şehitlerimizin isimlerini ilçemizin dört bir yanında yaşatmaya devam edeceğiz. Cennet vatanımız için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve dualarla Anıyoruz. Rabbim şehitlerimizi Peygamber efendimize komşu eylesin’’ dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.